| Papadopolina a întrebat:

Deci sa incep cu inceputul:anul acesta prin aprlie a inceput sa-mi placa un baiat cu un an mai mare ca mine.Prietenele mele au vorbit cu el dar el a zis ca nu ma ajuta fata si ca nu vrea sa fie cu mine. Timpul a trecut si usor am inceput sal iubesc.In vacanta de vara am fost plecata la parintii mei in Spania si mam mai schimbat(in sensul bun).Am crezut ca l-am uitat dar nu a fost asa.In octombrie am avut o excursie cu clasa lui.Pe tot parcursul excursiei el s-a dat la mine.Seara cand am ajuns la pensiune tot ma chema sa merg cu el si alte chesti.A doua zi o colega dea lui mi-a zis ca ma place.In microbuz in drum spre casa am mai vorbit cu un coleg de-al lui, acesta aproband tot ceea ce a zis colega lui.Dar de cand s-a terminat excursia este la fel ca inainte rece si distant.Nu stiu ce sa mai cred.Simt ca mor.Va rog ajutor il iubesc foarte mult.crying

3 răspunsuri:
| mona a răspuns:

In excursie probabil a cautat sa aiba o aventura cu tine, nu cred ca e interesat de o relatie

| Maaddu a răspuns:

Daca face chestii de genul asta e un idiot care cauta sa faca misto de cineva. Nu il baga in seama e o panarama...

| eurynomus a răspuns:

Aia cu "nu te ajuta fata" chiar mi a placut dar poate te ajuta corpul. Cine stie?!