| SaRRaMea a întrebat:

Deci... sa incep cu ineputul:

Sunt in clasa a 6-a tocmai am trecut in clasa a 7-a si mie imi place de un baiat care ste in aceias scoala cu mine doar ca el este in clasa a 8-a si tocmai a trcut in clasa a 9-a imi place de el de mai bine de un an si este destul de popular dar eu nu, si el pleaca la liceu si eu raman la scoala, si nu vreau s ail uit ca il iubesc prea tare si absolut nimeni nu stie nici my BFF si nici nu il am la prieteni as vrea sa il bag dar nu am vb cu el niciodata doar o data cand am stat cu 2 dintre prietenele mele intr.o vineri cu 3 dintr-a 8a sunt foarte de treaba si baiatul de care imi place era si el acolo si am inceput sa jucam adevar si provocare.si o prietena de-a mea la pus pe EL sa imi spuna mie, imi place lookul tau si esti draguta,, si m.am cam rosit...dar nu prea s.a vazut. dupa a inceput fiecare baiat sa ne ia la fiecare ghiozdanele si trebuia sa alergam dupa ei prin parculet..era distactiv la un moment dat a incepuut baiatul de care imi place mi-a luat ghiozdanul si am alergatu dupa el si recunosc a fost atre distractiv pana cand mi la dat ca l.am fugarit taer mult si este super funny si eu sunt exact la fel. el este taur, si eu la fel lui i s.a spus ca comenteaza si mie la el de familie si prieteni eu am parul brunet si subtire, dar nu foarte si el la fel am ochii caprui si el la fel si am observat foarte foarte multe lucruri in comun..si acea zi in care am stat toti in parca a fost ziua in care am vorbti cu el pentru prima data si am fost foarte foarte foarte foarte foarte HAPPY. si el acum ca pleaca as vrea sa ii cer prietenia pe facebook.dar nu am curaj, am fost pe pag lui si cand am incercat sa trimit cererea de prietenie nu am putu.nush dc adica el nu este prieten cu mine desi l.am observat de multe ori ca se uita la mine si eu am facut exact la fel deci cum fac ca sa am curaj sa ii trimit cererea de prietenie..nu vreau sa il uitil iubesc prea tare si nici macar nu il cunosc foarte bine.d ar imi place de el dar pur si simplu vreau sa ma duc pe un varf de munte si sa strig atat de tare ca il plac incat sa ma aduda si ce.a mai mia fiinta din lume., dar eu tin totul in mine ca o sticla care nu se deschide si cu dopul intepenit.
Deci va rog sfaturi ca sa pot si eu sa ii trimit cererea de prietenie, Pa-pa fundita si vot. pup anticipat.

1 răspuns:
| LilTunechi a răspuns:

Nu stiu draga povestioara e foarte draguta si interesanta...incearca sa-i scrii o scrisoare s-o parfumezi cu parfumul tau si cumva sa i-o pui in ghiozdan fara sa te vada
O sa fie intrigat si continua cu chestii de genu o sa vezi ca o sa fie suspect o sa incerce sa-si dea seama cine le trimite si dupa 2-3 srisori scrie-ti numele si spune-i cine esti si ce simti pentru el:*:*:* BAFTA DRAGA MEA Funda?big grinbig grinbig grin