anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci sa incep intrebarea mea suna cam asa:M-am combinat cu o fata acum o saptamana dar nu am vb sa fim impreuna pur si simplu am inceput sa ne tinem de mana in brate etc..totusi eu as vrea sa aflu ce sentimente are e pentru mine...si nu stiu cum sa ii spun.

Răspuns Câştigător
| L0la a răspuns:

Daca te tine de mana si in brate fii sigur k te place ..sau chiar te iubeste.dar ca sa fii sigur poti sa ii ziici:" Acum k suntem impreuna...pot sa te intreb ceva? " si dupa aia ii pui intrebarea."daca simte ceva pentru tine?" "daca te iubeste", dar eu iti zic sa nu o intrebi pentru ca ..cum am mai zis atata timp cat te tine de mana te iubestewinking si cu timpul o sa iti zica ea singura fara sa o intrebi uh. dar daca esti nerabdator poti sa o intrebi cum ti-am ziswinking Baftahappy

4 răspunsuri:
| oliviaaa a răspuns:

Pai o inviti undeva la un suc sau la o inghetata, in parc afara undeva, si vorbiti despre ale voastre si apoi o intrebi cam asa, dar tu ma placi? si depinde de raspuns, daca raspunsul e pozitiv, poti sa o saruti pe obraz sau pe buze depinde de virste, daca este negativ, desigur ii spui ca tie iti place de ea si ca ati vrea sa fiti impreuna, dar daca nu este posibil, nu este, dar daca a spus nu stiu sau ma mai gindesti, las-o sa se mai gindeasca ia-o mai usurel, ca baietii pierd fetele din asa cauza, si nu uita sa fie totul asa frumos, caci daca e planuit dinainte apoi nu se va primi, sper sa va potriviti succes happy

| Rebecca009 a răspuns:

Tineretul din ziua de azi. Prima data face sex, si abia apoi iese la cofetarie...

| Brâncuşi a răspuns:

Pai iesiti afara, mergeti la o inghetata si va spuneti ce aveti pe suflete.

| blueSky_3324 a răspuns:

Scurt si la obiect, fara ocolisuri. O sa aprecieze sinceritatea ta. Succes!