| StayWithMe a întrebat:

deci sa incep
ma imprietenisem ca o fata, si fara sa imi dau seama, m-am indragostit de ea, dar cred ca ea ma vedea ca pe un prieten inca, de fapt nici nu stiu ce simtzea pentru mine, apoi am aflat ca ea facea ochi dulci altcuiva si m-am simtzit prost, si pe mess tot insista sa ii zic dc sunt trist si am ajuns sa ne certam, si neam dat ignorr reciproc, acum nu stiu ce sa fac, sa dau inapoi si sa incerc sa repar ceva sau ...sau ce sa fac? sad sunt complet distrus ...plz help.
Funda...

Răspuns Câştigător
| xAnDrAx a răspuns:

Daca esti indragostit si vrei sa dai o impresie buna fa tu primul pas si caut`o si spune`i in fata ce simti pentru ea ca daca nu o sa pierzi ocazia iar ea poate va fi cu acel baiat de care zici tu...Deci spune`ti sentimentele. Tu parca te ascunzi dupa o umbra... Asta a patiti si un prieten iar acum se uita la persoana iubita cum e cu altul.Numai tu ai de pierdut.
Bft:X... Funda?happy

5 răspunsuri:
| Change a răspuns:

Ce mai astepti? Spune-i ce simti! Daca sentimentele nu sunt reciproce atunci incercati sa ramaneti amici daca sunteti de acord amandoi.Chiar vrei sa te intrebi mai tarziu;"Cum ar fi fost daca?"

| ĔℓѕιιDăăSmileee a răspuns:

Buna... Pai ew zic, s incerci sa repari lukrurile daca intr-adevar o iubsti si tii la ea. Poate daca vei face acest pas va iesi alcv. Dovedeste`i ca o iubesti ca adevarat, si tii la ea. Dar vezi ksa nu exagerezi prea tahre si sa ajunga sa te uraska. Vorbitzi si voi, Si intreab-o ce simte pentru celalt baiat, si daca il plc e el. Daca raspunsul v fii unul negativ atnci va fi bine si ins ca ai sanse ca ea, daca va fi unul pozitiv s stii ca mai sunt alte fete care se vor indragostii d tine si te vor iubii happy nu fii trist. Viata nu ia sfarsit dupa asa ceva; D orkm bft. Funda?happy :*:*

| jubike a răspuns:

Caut`o vorbeste cu ea spune-i ce simti...si daca ea il iubeste pe celalalt nu e nimic mai sunt multe fete in lumea asta si indiferent pe cine ar iubi ea asta nu inseamna ca nu puteti fi amici in continuare...dar incearca sa vorbesti cu ea sa o intrebi despre celalalt baiat ce simte pentru el.Ai o gramada solutii la dispozitie ca sa rezolvi problema trebuie doar sa ai curajwinking

| xJess a răspuns:

Buna.
Daca te-ai indrogstit de ea, normal, da inapoi, caut-o, asa o sa vada ca ti la ea si nu ti-a picat tocmai bine cearta voastra.
Incearca sa vorbesti deschis cu ea despre sentimentele tale, sunt sigura ca va fi impresionata de curajul tau, dupa tot ce s-a intamplat.
Vorbiti deschis despre ce a fost...si cine stie, poate schimba ceva.
Sper ca te-am ajutat! happy

| CrisuBr a răspuns:

Da incearca sa te impaci cu ea mai ales daca te-ai indragostit de ea. Spune-i tot ce ai pe suflet si ia-o incet deveniti cei mai buni amici si dupa aceea incerci sper ca ti-am fost de folos