| KasdfghjNY a întrebat:

Deci sa incep: Mie imi place de o fata,si nu stiu daca si ea ma place.Ea e mai copilaroasa, alintata. Si eu sunt mai timid, cum pot s-o fac pe ea sa faca primul pas? Funda tongue

Răspuns Câştigător
| xEndlessLove a răspuns:

In primul rand o fata nu va face niciodata primul pas, oricat de indrazneata este ea. Sfatul meu este sa iti iei inima in dinti si sa ii spui ca o placi. Poate si ea te place si asteapta sa faci tu primul pas. Maine cand o mai vezi ia-ti inima in dinti si spune-o ca o placi. Sau o sa ti-o ia altul inainte. Bafta love struck

3 răspunsuri:
| KasdfghjNY explică:

Pfoai. Osa ma chinui sa imi iau inima in dinti si o sa i spun! Dar nu imi va fi usor dat find ca am mai fost refuzat de fete. xD

| 17Constantin a răspuns:

Ce destept esti ma! Baietii trebuie sa faca primul pas, daca o fata face lucrul asta inaintea ta, apoi e vai de capu tau amice... Atrage-i atentia cit mai des, fa-o sa se simta bina alaturi de tine, invit-o undeva etc.

| rozbombon a răspuns:

Poi da-i de inteles ca tu o placi prin diferite gesturiwinking. Daca si ea te place si simte acelasi lucru pentru tine, va face ea primul pas. desi indicat este sa faci tu primul pas.batting eyelashes