Sincer, nici prin gand sa nu iti treaca sa te culci vreodata cu un barbat acre da doi bani pe patatul cearsafului. Daca asta este cel mai important lucru pentru el in loc sa fie confortul si placerea ta, o sa suferi tare mult in viata alaturi de omul asta. meriti mai mult, nici ultima femeie nu merita tratata in felul asta, de-ai fi omorat pe cineva si tot ar trebui sa te trateze cu mai mult respect.
Ti-am raspuns si la cealalta intrebare dar iti las si aici linkul https://www.youtube.com/watch?v=n-mlN0xEoa0&t=528s
Respectul lui este 0 fata de tine. Mai gandeste-te!
Este cumva de o alta etnie prietenul tau? Acest obicei barbar si de-a dreptul primitiv/perimat de a prezenta cearceaful patat ca semn al castitatii fetei se mai practica doar cu totul izolat. Probabil ca respectivul baiat nu are nici cele mai elementare informatii in aceasta privinta si este de datoria ta sa-l educi pentru a nu fi pe nedrept acuzata in cazul in care ar putea exista posibilitatea sa faci parte dintre cele 4 femei din 10 care nu sangereaza in momentul dezvirginarii. Multa sanatate!
1.Fiecare om este diferit de altul. Nu exista persoane la fel, nici macar in cazul gemenilor. Elsaticitatea himenului depinde de trasaturile tale genetice. Cu alte cuvinte poate fi elastic sau poate fi rigid, din pacate nu poti afla decat dupa contactul sexual sau la un doctor ginecolog. Atentie nu este obligatoriu sa se rupa himenul de la primul contact sexual.
2. Ai o varsta frageda si totusi vrei sa iti incepi viata sexuala. Stiu ca toti orbim cand intervin sentimentele puternice dar infranarea poftelor ne deosebeste de animale. Un proverb spune sa fi fecioara pana la cununie si fidela pana la batranete si cu asta am zi tot. Dupa cum ai inceput, este hotarata sa faci acest lucru asa ca am vrut doar sa trag un mic semnal de alarma.
Numai bine!
Nu ai de ce sa iti faci grijii nu toate fetele sangereaza la dezvirginare, adica oricum conteaza si diametrul...