| gabytza8 a întrebat:

Buna TPU: Deci sa incepem cu inceputul mie imi plk de un baiat (el stie ca il plac) imi dadea apropouri ca ma place si el...dar de la un timp i-am zis ca am renuntat la el si numai imi plk de el asa si prietena mea il placea si a aflat si el el si dupa ei 2 au fost impreuna....si el s-a despr de ea ca sa numai sufar eu, si ei i-a zis sa il uite de tot mie nu mi-a zis asta niciodata.
Oare ma place...cu problema asta?
FUNDA!winking

Răspuns Câştigător
| NuMaContrazice a răspuns:

Aha... pai atunci de ce nu incerci sa vorbesti cu el, daca va placeti reciproc? El ce asteapta daca tu i-ai zis ca-ti place de el, din moment ce ti-o aratat clar ca si el te iubeste din moment ce s-o despartit de cealalta, incearca tu sa vb cu el ca poate nu e sigur sau si-a pierdut din incredere cand i-ai zis prima data ca nu-l mai placi, sau poate e timid...

19 răspunsuri:
| NuMaContrazice a răspuns:

Pai si tu de ce i-ai zis ca nu il mai placi?

| gabytza8 explică (pentru NuMaContrazice):

Nu deci el stia ca il plac pana cannd i-am zis eu ca nu il mai plac, asa ca prietena mea s-a dat la el si a fost cu el, si dupa i-am zis ca inca mai tin la el si dupa s-a desprtit de prietena mea ca sa numai sufar.

El cam timid cand vine vorba de o relatie (adica nu face niciodata primul pas)

| NuMaContrazice a răspuns (pentru gabytza8):

Pai atunci fa tu primul pas pentru ca sunt sigur ca te iubeste din moment ce a facut ceea ce a facut pentru tine, si pana la urma tu ar trebui sa stii cel mai bine pentru ca noi nu-l cunoastem, si exista sansa sa nu fiti niciodata impreuna daca tu nu faci ceva acum, pentru ca el nu va face primul pas....BAFTA!

| NuMaContrazice a răspuns (pentru NuMaContrazice):

Apropo, cati ani aveti?

Eu 14 si el 13 laughing

Si daca o sa vina totul de la sine?

rolling on the floorlaughing chiar ma faci sa rad, adica ai pus 46 de intrebari "oare ma iubeste?" si acum vrei sa zici ca ti-e rusine sa-i spui ca-l iubesti?laughing, crede-ma ca daca el nu iti va zice (fiind mai mic si mai rusinos decat tine), si tu nu ii zici atunci nu o sa aveti decat de suferit amandoi chiar daca stiti ca va placeti reciproc din simplul fapt ca nu aveti curaj sa v-o spuneti, si daca chiar va placeti, o sa va para foarte rau la amandoi mai incolo (iti spun din propia experientasad )

K laughing

Funda:d:d:d:d:d?

Aha... pai atunci de ce nu incerci sa vorbesti cu el, daca va placeti reciproc? El ce asteapta daca tu i-ai zis ca-ti place de el, din moment ce ti-o aratat clar ca si el te iubeste din moment ce s-o despartit de cealalta, incearca tu sa vb cu el ca poate nu e sigur sau si-a pierdut din incredere cand i-ai zis prima data ca nu-l mai placi, sau poate e timid...

| Larisssaa a răspuns:

Da. Dacă a renunţat la fata aceia sigur că te place. happy Nu cred că ar face aşa ceva pentru orce fată.
Succes!

| d3javw a răspuns:

Deci intreaba si tu,, iti m-ai place de mine '' daca zice ca da e clar ca ii m-ai place si veti fi impreuna daca nu asta e")si cu asta am inkeiat povestealaughing

| Nelamuritul a răspuns:

Cred ca te placewaiting.

| HDSeer a răspuns:

Huh cine stie e cam straniu cazul.Dece nu incep incet sa; cuceresti cu incetu si anume vorbeste mai mult cu el, zimbeste, fii libera si fal sa simpta ca te simti ok in prezenta lui. Dupa incepis ai dai semne si vezi ce se intampla.

| Turok90 a răspuns:

Cred că da.

| Mariana2B a răspuns:

Daca s-a despartit de ea sa nu suferi tu normal ca te place nu-mai sa ai grija ca de multe ori baieti schimba fetele ca pe ciorapei ai grija.

| Nunutza a răspuns:

Nu cred ca asta ar fi problema. pote tu tii de trecut ...si la ei ceva nu mers si de aia s-au despartit, dar vezi si tu.winking bafta!