Nu ştiu cum esti tu cu prietena ta, dar eu de exemplu am facut "un pact" cu cea mai buna prietena: sa nu lasam un baiat sa intervina intre noi.Deci eu zic sa il lasati aman2 in pace,din moment ce prietena ta a fost cu el,inseamna ca au avut un motiv sa se desparta,si daca au trecut doi ani,si el nu a mai avut nimic cu ea,nu inteleg de ce nu il lasa in pace,de ce nu il uita?.iar sa revenim la tine,daca tii cu adevarat la ea, il lasi si tu in pace, mai sunt 100 de baieti "dupa colt", asa aman2 o sa fiti mai bine, si nu o sa mai fiti asa indragostite de persoana gresita! stiu ca e greu, dar nu e imposibil.bafta!:*
Bună,
Faza cu banca nu prea înseamnă nimic.Ar trebui să iţi dai seama dacă prezintă interes pentru tine sau nu.Dacă prezintă interes pentru tine,ar trebui să îi explici prietenei tale cum stă treaba şi să nu o minţi ci să îi spui de la început cum stau lucrurile şi dacă îţi este prietenă va înţelege şi va accepta.
Dacă nu prezintă interes pentru tine şi totuşi vrei să-l cucereşti,ar trebui să te interesezi dacă o mai place pe prietena ta. Dacă da,nu ai de ce să te bagi în problemele lor. Dacă nu,tot aşa, îi poţi explica prietenei tale, că din moment ce ei doi nu mai sunt împreună şi din moment ce el nu mai simte nimic pentru ea.ai putea să încerci.
Totuşi încearcă să te gândeşti şi la ea,la cât va suferi şi mai aşteaptă ceva timp, măcar până se ''vindecă rănile''.
Dacă totuşi flirtrezi cu el în perioada asta, fii cel puţin discretă.
Te place... asa am patit eu cu o colega! Daca si tie iti place de el comunicati si poate aveti o relatie din pacate eu sunt mai rusinos si retras si am pierduto pe colega mea si inca o iubesc f mult... crede-ma vorbeste cu el! Comunicarea este importanta dar nu te gandi la prietena ta! Fa ce iti spune inima
Prietena mea sufera de doi ani si ceva. timp in care el a avut mai multe relatii. si da, imi place. si stiu ca nu mai prezinta interes pentru el ea. si stiu, faza cu banca ...eee.
Daca se repeta... adica sa uita la tine mai tot timpul vine langa tine sa vorbiti etc. te place! Daca e deja de 2 ani prietena ta sufera si zici ca el a mai avut relatii cred ca ai putea avea o relatie!
@ parablue : si eu m-am gandit la fel. problema e ca nu am mai simtit asta pentru nimeni...
Bananacantareata87 întreabă: