anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU.
Deci...Sa spun direct...Cum pot sa intreb o fata daca vrea sa fie cu mine? A, si ce sa zic daca sunt refuzat?
Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Dariusuu a răspuns:

Dacă nu încerci ai pierdut deja, dar dacă îi spui ai o şansă.

Ce e mai bine?

Chiar dacă te refuză e pierderea ei, va aprecia sinceritatea ta oricum.

Mult curaj!

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O intrebi pur si simplu. Daca te refuza? Ii multumesti si urezi noroc pe mai departe.Viata nu incepe si nu se termina la o singura persoana.Mult noroc.

| AleAnyo a răspuns:

Deci, pur si simplu o intrebi! O iei putin deoparte, ii zici ca iti place mult de ea si o intrebi daca vrea sa fie cu tine. E asa greu?! Crede-ma, nu e bine sa amani si sa tot amani. Sunt fata si stiu. Niciunei fete nu ii place ca atunci cand un baiat e indragostit de ea sa nu ii zica, indiferent de motiv. Si daca te refuza, ce?! Nu e capat de lume! Mai exista fete! Si o sa te indragostesti de atatea ori, de nici n-o sa poti tine pasul! Asa ca ia-ti inima in dinti si spune-i cat mai curand posibil! Nu mai astepta, ca poate te trezesti ca ti-a luat-o altul inainte si pe tine te-a lasat cu ochii in ceata... Mult succes si sper sa spuna DA! laughing :*

| drogh a răspuns:

De ce te temi de refuz? Eu zic ca ar trebui sa gandesti pozitiv, ca un om optimist mai intai! Tot ce trebuie tu sa faci este sa o inviti intr-un loc frumos, elegant, sa-i oferi un trandafir si sa-i spui ceva in genul acesta:,, Stii, de cand te-am intalnit am simtit o patrundere in inima si sigur erai tu. O persoana deosebita. Ce spui daca ai fi impreuna cu mine? Ti-ar placea? '' si ii zambesti dulce, nerabdator. Daca cumva te respinge tu o sa-i zici:,, De ce nu ai vrut? Ce nu te satisface la mine? Exista motive? Daca nu, inteleg si mna...Asta e... Succes mai departe''.

Răspuns utilizator avertizat
| Andra18032002 a răspuns:

Fetelor le place sa fiti intai prieteni dupa parerea mea... dupa va apropiati mai mult si dupa poti intreba fata...dac te refuza poti spune ca a fost doar o provocare