Dacă nu încerci ai pierdut deja, dar dacă îi spui ai o şansă.
Ce e mai bine?
Chiar dacă te refuză e pierderea ei, va aprecia sinceritatea ta oricum.
Mult curaj!
Deci, pur si simplu o intrebi! O iei putin deoparte, ii zici ca iti place mult de ea si o intrebi daca vrea sa fie cu tine. E asa greu?! Crede-ma, nu e bine sa amani si sa tot amani. Sunt fata si stiu. Niciunei fete nu ii place ca atunci cand un baiat e indragostit de ea sa nu ii zica, indiferent de motiv. Si daca te refuza, ce?! Nu e capat de lume! Mai exista fete! Si o sa te indragostesti de atatea ori, de nici n-o sa poti tine pasul! Asa ca ia-ti inima in dinti si spune-i cat mai curand posibil! Nu mai astepta, ca poate te trezesti ca ti-a luat-o altul inainte si pe tine te-a lasat cu ochii in ceata... Mult succes si sper sa spuna DA! :*
De ce te temi de refuz? Eu zic ca ar trebui sa gandesti pozitiv, ca un om optimist mai intai! Tot ce trebuie tu sa faci este sa o inviti intr-un loc frumos, elegant, sa-i oferi un trandafir si sa-i spui ceva in genul acesta:,, Stii, de cand te-am intalnit am simtit o patrundere in inima si sigur erai tu. O persoana deosebita. Ce spui daca ai fi impreuna cu mine? Ti-ar placea? '' si ii zambesti dulce, nerabdator. Daca cumva te respinge tu o sa-i zici:,, De ce nu ai vrut? Ce nu te satisface la mine? Exista motive? Daca nu, inteleg si mna...Asta e... Succes mai departe''.
Fetelor le place sa fiti intai prieteni dupa parerea mea... dupa va apropiati mai mult si dupa poti intreba fata...dac te refuza poti spune ca a fost doar o provocare
Anonima17191 întreabă: