| CameliaCamy123 a întrebat:

deci sa va povestesc ieri am " incercat" sa masturbez. Bine, bine si am ajuns acolo jos si ce credeti noh hai sa incerc si eu cu degetica si am incercat a intrat 2-3 cm pot sa spun, putin cu durere dar durere suportabila. Dar astazi am vrut sa mg la bunica cu bicicleta si cand m-am pus pe bici* ma durut acolo jos. De ce ma doare? Sange nu mi-a curs! Va rog urgent dau funda!

5 răspunsuri:
| minrest a răspuns:

Sange nu curge intotdeauna, dar e foarte usor sa te deflorezi cu degetul. Gandeste-te ca himenul nu are de unde sa stie daca e impins de un penis sau altceva, el cedeaza in fata oricarui obiect tare.

| SergiuBoss11 a răspuns:

Probabil fiindca ti-ai iritat pasarica de la degetica fiindca e prima data.Stai linistita, nu te-ai dezvirginatthinking Numai daca intra un madular de barbat acolo te vei dezvirgina.

| okkapi a răspuns:

Buna sa stii ca himenul poate fi rupt si prin masturbarea cu degetica(penetrare adanca), dar de obicei nu se intampla, iritarea poate aparea numai daca te-ai ranit usor in ''interior'', poate nu erai obisnuita cu senzatia, sau chiar ai rupt himenul

| minrest a răspuns (pentru okkapi):

De ce adâncă, dacă e la 1 maxim 2 cm de deschidere?

| okkapi a răspuns (pentru minrest):

Am auzit ca multe persoane au himenul mai elastic si nu se rupe asa de repede