| iiiKidda a întrebat:

happy
Deci... Sa va zic in primul rand " Hristos a inviat! ".
Acum sa incep povestea mea. E putin cam lunga.
Deci : este un baiat mai mare ca mine cu 2 ani. Il cunosc de mult timp ( am copilarit cu el ) si eram indragostita lulea de el laughing. Nu l-am mai vazut de mult timp si de curand ne-am intalnit si a inceput sa-mi zica "Vai ce mare ai crescut" sau "I'auite pe cine vad". Lucrul asta ma enerveaza la culme. Cum sa ma comport? Sau de ce are el comporta, mentul asta?
Va rog frumos sa ma ajutati daca puteti. :*

Răspuns Câştigător
| eluboy13 a răspuns:

Te considoara o pustoaica probabil.
Nu te mai gandi la el ca ar putea deveni o dilema, problema, spune-i cum vrei

4 răspunsuri:
| Amelya02 a răspuns:

Adevarat a inviat!
Povestea ta nu este deloc lunga.
Cum sa te comporti fata de ce? Multa lume utilizeaza aceste fraze, adica mi se par umane, normale.
happy

| FataCuDouaFete a răspuns:

Poate te place si o face un pic la misto, cum ar veni baietii care spun fraze fara rost ca,, ce gagica am,, sau,, ce beton arati viata mea,,; baietii deastia...Cand sunteti mici te considdera prietena dar cand e mare nu stie cum sa te mai vrajeasca, baietii isi schmba gandurile la maturitate si devin mai nesimtiti indiferent ce ai fost in trecut pentru el, conteaza ce esti acum in ochii lui. SAU mai poate fi si solutia doar sa se bucure ca te vede si se mira cat de mare ai crescut de ultima data cand te-a vazut.cred totusi mai bine in a doua. oricum bafta!

| iiiKidda explică (pentru Amelya02):

Ma refeream la faptul cum sa-l fac sa inceteze. happy

| MasterYoda a răspuns:

Ai crescut mare si adanca...