| Cici_6929 a întrebat:

Buna TPU deci so luam de la bun inceput am fost cu un baiat timp de mai bine de un an el 21 eu 16 era o relatzie la distanta (1000km tari diferite) oricum nu e asta principalul existau si certuri si impacari ca si in orice relatie insa citeva zile in urma a vazut la mine pe profil niste poze cu un baiat (pentru mine acesta este ca un frate) si mi-a facut o scena de gelozie cum ca lash fi inshelat cu ala (ceea ce nu este adevarat doar niste poze prietenesti) mi-a pus conditia sa aleg el sau fratele. eu i-am zis ca pe el il iubesc ft mult iar pe celalalt il iubesc ca pe un frate oricum nu a mai zis nimic si sa sfirshit totul mia urat succes in viata personala cu tipul de pe poza. ne mai despartisem de citeva ori pina acum dar nu dura mult. problema e ca nu ma crede si nici nu vrea sa auda ca tipul (22ani) imi este ca un frate. ce credeti despre situatia aceasta si cum as putea sal intorc? il iubesc enorm...

Răspuns Câştigător
| ignore a răspuns:

Punel sa vorbeasca cu pr ala care tie ca un frate sa vada ca nu e nimic intre voiwinking

4 răspunsuri:
| Cici_6929 explică:

Alinux92 are 21 si sunt sigura 101% ca nu are alta prietena happy

| bebin a răspuns:

No comment...indiferent ce ai face cred ca e alegerea corecta

| aLeXxAnDra_8105 a răspuns:

Eu spun sa il scoti pe tipul acela de pe profil si sa ramai cu pr tau. so nu pierde timpul.Te pup.:*

| alinux92 a răspuns:

Eu cred ca e inutil sa ai o relatie la distanta. In primul rand daca nu il inseli gandeste-te cate lucruri frumoase pierzi, una e sa mergi cu pr tau de mana si alta e sa vb cu el pe mess, una e sa auzi inima lui cum bate cand te tine in brate si alta e sa il vezi doar prin itermediul unei camere. In al 2-lea rand tu nu sti decat ce vrea el sa stii, nu sti daca are o pr in viata reala...tu ai 16 ani, pentru u st normale anumite chestii, el are 26 nu crezi ca la varsta lui ar trebui sa fie mai ancorat in realitate ca tine? Chiar crezi ca nu are pe cineva? Nu cred ca are rost sa continui asa, mai bine il lasi si-ti vezi de viata ta tongue