Dă-i mesaj pe Facebook, uităte în ochii lui vreo 3-4 secunde și zâmbește, încearcă să scapi câteva caiete în fața lui, sau puneți cea mai bună prietenă să-i spună, nu e ciudat deloc. Succes!
Noi baieti nu prea stim sa intelegem semnele astea care ni le fac fetele, mai bine vorbesti cu el macar pe Facebook cu tupeu
Ai putea sa-i zambesti de fiecare data cand va vedeti, asta ar fi semnul care ii confirma ca il placi!
Restul este problema lui, sa te salute, sau sa vorbeasca cu tine.
Buna
Spune-i,nu-i deloc ciudat daca faci asta.Te place, adica pune-te in locul lui.Nu ti-ar placea ca cineva de care-ti place sa-ti spuna ca te place?)
Nu ne vorbim prea des. Adica nu ne vorbim deloc ) Dar si eu il plac, si el ma place... Suntem amandoi timizi xD
Daca n-ai curaj sa-i zici in fata, trimite-i un mesaj pe Facebook, wapp. sigur o sa se bucure cand o sa afle. Daca nu face el primul pas, n-ai nimic de asteptat!
Nu m-am exprimat eu bine Nu e ciudat, dar mie mi-ar fi foarte rusineeeee... Sunt o fire mai timida, de asta inca nu a aflat ca il plac
Nicolae207 da, ar fi ceva... Nu m-am gandit la asta... Mi-e rusine dar am s-o fac! Am s-o intreb si pe prietena mea cea mai buna daca sa fac sau nu asta! (y)
Buna!
Ii poti da add pe Facebook si sa incepi sa comunici cu el, si incet- incet mai schimbi subiecte, ii mai dai un kiss, si isi da el seama.
Mult succes!