| blueeyess a întrebat:

Buna TPUhappy. deci sunt cu un baiat de o luna e coleg cu mine.doar k e prea timid nuhs ce e cu el abia peste o luna ne-am pwpat.si acum cateva zile mi-a zis ca nu mai vrea sa mai fie cu mine. si apoi a zis ca, continuam dar sa ne expunem mai mult eu am zis bine de acord dar tot degeaba chiar nu stiu cum sa fac.cum sa ii zic sa nu mai fie asa timid sau nu stiu ce are cu, colega cealalta de banca vb.cu mine uneori...si uneori ma ia in brate da eu vreau sa stam mai mult timp impreuna, deci cum ar trebui sa-i spun? va rog fara raspuns proaste. funda celui mai bun raspuns restul vot.multzuulove struck

Răspuns Câştigător
| LaLaLaLoveAlex a răspuns:

Spune'i exact ce ne'ai spus noua. Vorbeste cu el spune'i sa nu mai fie asa timid si ca vrei sa stati mai mult timp impreuna. Intalniti'va si voi dupa ce iesiti de la scoala undeva unde sa stati decat voi doi. asa incepeti sa va cunoasteti mai bine.asa vezi ce ii poate capul. poate ca e doar la scoala timid, pentru ca e multa lume pe langa voi...Bafta

4 răspunsuri:
| Bybby14 a răspuns:

Ar trebui sa ii explici ca intr-o relatie parteneri trebuie sa se cunoasca mai bine, nu sa fie timizi cum este el...trebuie sa aiba incredere unu il altul.incearca sa fi tu aia mai indrazneata si poate reusesti.cand va intalniti sarutal tutongue De fapt tu trebuie sa faci primul pas:*

| danutzadream a răspuns:

Ar trebui sa petreci mai mult timp impreuna, anume voi doi, in afara clasei... Astfel va fi mai usor sa komunicati si sa expuneti gindurile si problemele care va kinui. Si in fine cad si eu de akord cu persoanele ce au vb apriori, primul pas acum ramine dupa femeie... Bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.păi cum să-ți spun eu ție, ca să mă-nțelegi? e complicată treaba,că parcă nu prea se leagă ceva...; spui,că nu stii ce-i cu el,că e timid,dar că de fapt el vrea să vă "expuneți mai mult"; apoi iar zici că nu știi ce are,mai ales că de colega aia de bancă nu se prea sfiește să intre în vorbă cu ea,dar cu tine,abia dacă te ia "uneori" în brațe,și tot cam la fel iți mai și spune câte ceva; dar tu vrei să stați mai mult timp împreună! ok; deci cam nu-mi dau seama ce se întâmplă exact; e ca și cum te-ai duce la un medic,și îi cam spui ce te doare,dar nu prea știi să-i explici cum trebuie,și mai mult îl bagi în ceață decât sa-l ajuți să-și facă o idee despre ce anume ai,ca să poa* să-ți dea tratamentul care trebuie; mai exact,parcă-mi vine mie acu* să îți spun să te dezbraci! în sensul că dacă aș fi doctor,să nu mă-nțelegi greșit! pentru că eu am prietenă; și ești și minoră; deci scuze; in fine; eu zic că dacă-l vezi că e mototol așa,mai ales că zici că abia s-a îndurat să te pupe după vreo lună,fă cumva și lasă-l,și caută-ți altu,eventual un băiat mai "rău",genul care nu numai c-o să vrea să te sărute cât mai repede,dar o să-ți și facă din când în când,câte un control mai amănunțit,palpându-te cu palmele, ca sa vadă pe unde te mai doare, sau pe unde te mai înțeapă câte ceva! cum fac doctorii adică!

| Andree67 a răspuns:

Uite, nu-ti fa griji pentru astaa... el e timid pentru ca te place mult, daca nu te-ar placea, n-ar fi timid si si-ar fi batut joc de tine, e mai bine asa ...in privinta a ceea ce rei tu sa-i spui: spune-i ca tu il iubesti mult, dar nu mai puteti continua asa, spune-i ca te desarti de el(chiar daca nu o faci), sau ameninta-l ca iti gasesti pe altcineva(vechea arma a geloziei) cu care te vei pupa, etc. Daca nu functioneaza, isi va da el drumu' mai devreme sau mai tarzziu(speram ca mai devreme)