Da.cred ca avand in vedere ca pana atunci o sa fiti impreuna de peste 2 ani mi se pare bine.dar el cat are? sa nu ma intelegi gresit ca doar nu il cunosc dar daca are peste 17 ar putea fi cu tine doar pentru sex.stiu ca nu asta ai intrebat dar vreau sa fii atenta pentru a nu regreta.in principiu mi se pare f normal.
Daca are 17 ar trebui sa te gandesti daca a insistat vreodata sa faceti lucruri pe care nu ti le doreai.din cate vad tu vrei sa iti incepi viata sexuala.nu o faci acum ori pentru ca vrei sa-l pui la incercare.sa vezi daca te va astepta.ori crezi ca nu esti pregatita.si eu am crezut ca vreau sa o fac peste un timp cu un anume tip dar pana am apucat atractia a scazut si n-am mai facut-o atunci.
Nu mi-a propus niciodata lucrul asta. Nu am mentionat. A zis ca el nu sta cu mine pentru sex, ci pentru ca ma iubeste.
Bun.atunci cred ca e perfect. daca esti pregatita poti incepe. funda pliz!
Buna.Eu sincer consider ca este destul de devreme sa iti incepi viata sexuala asa de tanara insa daca tu te simti pregatita si crezi ca nu va va afecta relatia pe viitor, fa-o.
Ai chef de **** nu? de la 14 ani.te inteleg mai tarziu o sa regreti.si da poti sa te **** la 15 jumatate
Sincer si din toata inima, eu as zice ca e cam devreme, mai ales ca desi o fi un an jumate, cine stie...
Parerea mea e sa astepti. daca el te iubeste are rabdare cu tine.trebuie sa te gandesti ca e un pas pe care nu poti sa il dai inapoi o data luat.da acum totul merge super bine dar multi baieti sunt schimbatori.sunt multi barbati care sunt painea lui Dumnezeu 2/3 ani apoi se schimba brusc. daca el e un baiat bun atunci va astepta oricat.