Hei! Ii poti spune ca ai iesit cu acei baieti doar pentru ca ai crezut ca el nu te va mai vrea inapoi si alta metoda de a-l uita nu aveai! Acum na...ar trebuii sa il intelegi! Te iubeste (se intelege din ce ai zis acolo )! Tocmai de asta face toate lucrurile astea! Insa crede ca tu nu mai simti acelasi lucru pentru el daca ai iesit cu altcineva. Vorbeste cu el si explica-i situatia! Daca nu vrea sa inteleaga inseamna ca e decis si chiar nu mai vrea sa fiti impreuna! Bafta! :*
Si eu sunt foarte geloasa, sunt geloasa pentru ca iubesc stau de 3 ani cu iubitu meu si tot geloasa sunt cateodata sunt geloasa si cand iasa cu baieti lui dapai sa mai iese cu fete sau ceva de genu
De ce nu vorbesti cu el ssi a ii spui sa purtati o discutie civilizata si matura ca sa poti sa ii explici clar de ce ai stat cu baietii aia, sa-i spui ca incercai sa il uiti cand ai vazut ca el nu iti mai da nici un semn ai crezut ca nu mai vrea nimica cu tine, daca te iubeste cu adevarat te iarta chestii de genu se intampla in multe relatii, si sper sa fie gelos din iubire si nu din alta chestie. Spune-i ca vrei sa va impacati si o sa fie totul frumos ca aveti 2 ani impreuna si ati petrecut clipe frumoase, nu cred ca nu ar mai vrea si el dar poate e orgolios.
Cere-ti scuze fiindca a fost vina ta ca ai iesit cu acei baieti. Spune-i ca ei nu inseamna nimic pentru tine si intreba-l ce simte in acel moment.
Salut!
Ii poti zice ca in perioada in care erati despartiti ai incercat sa uiti de el iesind cu acei baieti, dar tot tii la el!
Inca te mai iubeste dar mi se pare cam prea gelos!
Deci odata cu dragoste vine si durerea daca el vrea sa te uite inseamna ca il doare faptul ca tu ai iesit cu alti baieti, dar faptul ca il doare inseamna ca inca te iubeste, incearca sa il iei cu frumosul, incearca sa te duci acasa la el cand stii ca e acasa si incearca sa vorbesti cu el...dar in acelasi timp sa nu il silesti. sper ca ti-am fost de ajutor.
Eu cred ca daca tii cu adevarat la el trebuie sa nu te lasi batuta, du-te la el spune-i tot ce simti, sunt sigura ca te va intelege si ierta, caci 2 ani nu sunt 2 minute. Spune-i ca ai iesit cu baietii ceea doar ca sa-l faci gelos si ca sa se antoarca inapoi, ca ai vrut sa-l uiti dar nu ai putut pentru ca il iubesti numai pe el bla bla bla, sunt sigura ca o sa te ierte, Succese!