| HaiCeMai a întrebat:

Deci totul incepe cam asa... Acum 2 saptamani am cunoscut o fata normala (parinti mei sunt "bogati") si nu stiu cum s-a intamplat sa fim impreuna. Atunci in prima zi neam jurat ca no sa mintim.Si acum 3 zile cand am invitato la mine, s-a enervat..am intrebato ce are si mi-a zis "Am jurat sa nu mintim despre noi, dar tu ce? m-ai mintit!" si Eu am zis "Uite scuze,, dar tu esti chiar o fata frumoasa, si te iubesc foarte mult!" si Ea a zis intre casa ei "Nu vreau sa te mai vad vreodata! Ai jurat sa nu minti!"

Si de atunci tot ii dau mesaje etc etc.Sincer eu stiu cam gresit. putin de totbig grinbig grin Dar ce pot fac ca sai recapat increderea?

P. S:NU comentati la partea aia despre parinti si vreau raspunsuri de la fetewinking Fundaaaaa

14 răspunsuri:
| Bogdan1o a răspuns:

Trebuia sa ii spui ca parinti tai sunt bogati, cel putin daca ati vb despre parinti vostri...in orice caz, nu cred ca trebuia sa se supere asa tare....eu zic ca o sai treaca, caut-o si cereti iertarewinking

| DiiiAnAaaa a răspuns:

Aiurea....de ce s`ar supara ca nu i`ai spus ca esti bogat? i`ai aratat.big grin

| DiiiAnAaaa a răspuns:

Stai linistit daca si ea te placea cu siguranta se va intoarce la tinewinking
nu ai comis o greseala asa mare straight face

| passenger a răspuns:

Dar ce a vazut in casa ta de a fugit? laughing

| Madalina1901 a răspuns:

Ea crede ca tu ai mintit-o fiindca nu i-ai spus ca parintii tai sunt bogati. Insa tu nu ai mintit-o, doar ce vroia, sa incepi sa te lauzi la ea ca,, mama si tata sunt bogati"? Da-i un mesaj de genul ca tu nu ai mintit-o cu nimic, ca asta e doar un detaliu despre care nu ar trebui sa isi faca griji si daca te iubeste se va intoarce la tine, pentru ca mie cel putin nu mi se pare ca ai mintit cu ceva.

| asdfghjkll a răspuns:

Citez : "Atunci in prima zi neam jurat ca no sa mintim.Si acum 3 zile cand am invitato la mine, s-a enervat..am intrebato ce are si mi-a zis "Am jurat sa nu mintim despre noi, dar tu ce? m-ai mintit!"", cu ce ai mințit-o?

| Tataru_Ionut_1991 a răspuns:

NU am inteles nimic! formuleaza calumea frate

| maseax a răspuns:

[.]am cunoscut o fata normala [.] stai putin... daca are bani e anormala? sau cum vine asta? sau tu esti anormal fiinda ai bani?

| HaiCeMai explică (pentru maseax):

Ea crede ca astia "bogati" is fitosi, etc

| emy58ful a răspuns:

Stai ca nu am inteles....deci ai spus ca parintii tai sunt bagatzi, si nu sunt? de aceea s-a suparat ca ai mintit-o ca esti bogat sau cum...nu prea am intzelessad

| AlllexandraXD a răspuns:

Scuze, dar n-am inteles nimic din intrebarea ta. Ea de ce s-a suparat? I-ai facut ceva sau din senin a inceput sa spuna ca nu vrea sa te mai vada?

| iulianaeu a răspuns:

Probabil ea este saraca si tu nu iai spus ca parinti tai sunt bogati. Dar oricum din cauza asta s-a suparat fiindca nu ii spus ca parinti tai sunt bogati.

| TheNameless a răspuns:

Dupa cum ai inceput si ti-ai terminat intrebarea sau mai bine zis povestea cred...ca te uiti la prea multe filmelaughing)laughing) Si de ce v-ati jurat? Sunteti tigani? laughing)

| HaiCeMai explică:

App am 19 ani si ea 16