| rozbombon a întrebat:

Buna TPUhappy!

Deci uitati care este problema.

M-am indragostit de curand de un baiat,am fost cu el in vara o luna si ceva dar atunci nu i-am dat prea mare importanta(imi placea de altuloh go on)Peste cateva luni de la acea intamplare el mi-a scris pe mes sa ne vedem si chesti de genu asta la care eu am acceptat.Bun ne-am intalnit si ne-am sarutat.De la aceea intamplare numai la el m-am gandit,cand il vedeam pe strada nu stiam pe unde sa o iau sa nu ma intalnesc cu el.Peste cateva zile l-am sunat si i-am zis sa vina sa ne vedem,a venit si iar ne-am sarutat a fost ceva frumos.El se intelege bine cu o prietena de-a mea dar mie imi este cam rusine sa vorbesc cu el chiar si atunci cand ne vedem.:-s

Voi ce parere aveti?Sunt de felul meu mai timida dar si cand ma apucalaughing).Fundahappy!

2 răspunsuri:
| Reyko95 a răspuns:

Poi daca iti place si tie de baiatul acela (ma gandesc ca da...)Incearca sa fii cu el...Nu cred ca e o rusine sa fii cu cinevalaughing
Bafta!

| bebeusha123 a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu el, daca v-ati sarutat inseamna k si el simte ceva pentru tine... tipiditatea nu este o solutie, vorbeste cu el deschis spune-i ce ai pe suflet si cu siguranta te va intelege doar asa vei scapa de tipiditate...iti spun din propria experienta

sper ca te-am ajutat...te pup:*