| RedAppLe a întrebat:

Buna TPU.Deci uitati cum sta treaba.Azi am intrebat-o pe o fata daca vrea sa fie cu mine...Desigur a ramas socata si a spus ca nu stie si ca se mai gandeste.Aici as vrea sa va cer ajutorul (in special baietilor) dati-mi va rog niste idei care sa o lase masca, care sa o faca sa fie sigura ca vrea sa fie cu minehappy

Răspuns Câştigător
| Anonim2012_1908 a răspuns:

Probabil i-a fost rusine sa iti raspunda atunci sau cine stie ce...dar parerea mea e ca o sa prea si ar trebui sa o saruti cand nu se asteaptawinking ti o spun din propria experientawinking

4 răspunsuri:
| Ceapone66 a răspuns:

Nu fa prostia sa deveniti prieteni apropiati. O data ce ai ajuns in stadiul ala iti poti lua adio. In rest nu am cu ce sa te ajut. Nu exista un standard al relatiilor adolescentilor.

| Joker1958 a răspuns:

Pai pentru asta e nevoie ca ea sa te placa... daca ea te place dar nu e sigura daca vrea sau nu sa fiti impreuna poti sa fii mia deschis cu prietenele ei sa te dai la ele asa poate va fi geloasa sau sa te porti cu ea ca cu un amic asa va vedea ca te poate pierde si poate veti fi impreuna

| JustMe324 a răspuns:

Deci am sa fiu cat pot de scurt...am trait si eu acelasi moment in urma cu cateva zile, in fine nu conteaza.Eu as spune ca in ziua urmatoare daca o intalnesti sa ii dai un trandafir alb(sau rosu depinde de preferinte) cu o fundita mov si sa ii zici ca o iubesti! Si ea daca e cu picioarele p pamant si daca te place o sa admire ff mult gestul tau! sper ca te-am ajutat! Bafta!

| Ale_1302 a răspuns:

Pai ia-o in brate cand ea nu se asteapta. Sau fă ce stii tu mai bine ca sa o admiri big grin Bafta!kiss