anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci, voi incepe sa spun o povestioara big grin. Eu sunt cu un baiat de 3 ani. De 3 ani ne cunoastem de fapt si avem o relatie, dar nu intra in discutie saruturi etc. Ma intelegeam fff bine cu el, uneori ne luam de mana, eram happy. Acum o saptamana i'am trimis un mesaj. Nu mi-a raspuns nici dupa 4 zile si m-am hotarat sa preiau initiativa. I'am trimis un mesaj in care ii spuneam ca mereu imi baga scuze de genul il aveam pe silentios, am costuri suplimentare etc. El mi-a trimis inapoi un mesaj care a inceput cu cuvantul 'scuze' ( nici macar scuze el a scris de fapt scuze prescurtat, dar nu ma lasa site-ul sa scriu prescurtat) si s-a terminat cu cuvintele 'te iub'.In mesaj scriau aceleasi lucruri, ba ca are costuri suplimentare, ba ca il are pe silentios, dar de mess n-a zis nimic. Urasc cand eu scriu mesaje care se refera la o situatie mai delicata, iar el scrie cu prescurtari ridicole. Eu i'am trimis mesaj cu 'Mda bine', copiind gestul lui stupid de a scrie prescurtat si nu mi"a mai trimis nimic de 2 zile, nici pe mess, nici pe telefon. desi ei asa obisnuia. Nu stiu ce sa fac, sa rupem relatia asta, intr'adevar nu foarte stransa din punct de vedere fizic, dar e totusi o relatie frumoasa de 3 ani si iti vine greu sa renunti la atata timp petrecut impreuna. Voi ce spuneti?

Răspuns Câştigător
| Alexakos a răspuns:

Parerea mea. ori il lasi un timp in pace cam 2 3 saptamani (da stiu a e greu insa asta e daca vrei si rezultate) sau te duci la el acasa si il intrebi (ca tot sunteti de atata timp) ce se intampla cu tine? de ce nu-mi mai vorbesti? te-ai saturat de mine? daca te-ai saturat de mine puteai si tu sa-mi spui nu sa ma iei de fraiera. (in caz ca insista cu nu am am avut cartela etc) scuza asta am auzit-o de 100 de ori. ceva mai nou nu ai? si la o adica pe messenger nu trebuie sa platesti nimic pentru ca e gratis. ( fi si tu un pic mai ironica)
trebuie sa-i spui cea ce simti. lasa ca poate o sa-l ranesti alte chestii. daca nu esti un pic mai apriga nu o sa reusesti nimic si o sa incerce sa spuna scuze tu o sa accepti si o luam iar de la capat. el nu o sa se astepte sa fi asa. si in acelasi timp il cam si provoci si daca este din ala care se enerveaza repede. atunci sa fi sigura ca o sa-ti spuna ce are de fapt. dar intrebarea este: tu esti pregatita sa-ti spuna adevarul?
adica daca-ti spune ca "pur si simplu m-am saturat de tine nu te mai vreau" o sa suporti? si este doar un exemplu. nu zic ca asta o sa zica. dar gandeste-te bine daca vrei sa afli intr-adevar adevarul si daca da du-te la el si spune-i totul verde in fata.

7 răspunsuri:
| Clarity a răspuns:

Eu spun ca asta nu ii o relatie, nu stiu cati ani ai, dar poate ii doar o prietenie mai stransa mai importanta, va tineti locul unei persoane iubite pe care o asteptati, cand o sa va sarutati o sa stii ca tine la tine mai mult ca la o prietena, poate chiar la ceva ce vrea in viata lui, un simplu strans de mana nu ii destul pentru nimeni, nu iti fa sperante pentru cv ce nu ii sigur, continuati viata fara sa speri la cv din partea "relatiei" pe care o ai.

| BGI a răspuns:

Intreaba-l pe baiatul asta al tau, care sta de 3 ani cu tine: Are oua? Daca da, zii ca pana acum nu s-a cunoscut. Cum naiba fii impreuna cu cineva pentru 3 ani fara sa il saruti macar, nu mai spun de sex.

| laptelaperfuzii01 a răspuns:

Probabil ca nu te mai iubeste. Daca continua asa va trebui sa va despartiti. Viata merge mai departe

| Brâncuşi a răspuns:

Nu stiu,fa ceti spune inima,dar dupa cate mi-ai spus rupe-o,oricum nu o sa stai toata viata cu el, si spune-i ca ai pierdut mult timp cu el degeaba, sa te simti tu bine, chiar este un gest foarte naspa, da nu te bage in seamana atatea zile, succes.

| nice67 a răspuns:

Important e si varsta dintre voi. E adevarat 'stupid' sa vb cu cineva rar si sa mai vb si prescurtat; e o dovada de impasibilitate... dar nu prea ai ce sa-i faci, intalneste-te cu el si vb clar, sa-ti zica ce are de gand mai departe (poate el tea considerat mai mult o prietena cu care se intelege, decat altceva).

| TomiiiTza a răspuns:

Daca il suni prea mult, va incepe sa te considere o disperata, sau isi va pierde interesul fata de tine. Daca nu-l mai bagi ceva timp in seama, iti va cauta el prezenta.Sau este cu altcineva in secret.Petrece mai mult timp cu el, daca te cauta, altfel nu, poti rupe relatia. sad Cam asta trebuie facut. Sper ca ti-am fost de folos happy.

| denydenysa a răspuns:

Buna. Eu as spune sa il lasi un timp in pace. Sa il lasi sa te caute el pe tine. Nici afara nu-i mai da imporanta. Sa vada cum era cand nici el nu iti dadea importana. Asa as face eu in locul tau. Sa vada ca nu esti un catelus care umbla dupa fundul lui. Si daca in continuare nu o sa te bage in seama, parerea mea ar fi sa cauti un baiat nou care sa te iubeasca. Noi fetele nu trebuie sa suportam toate gesturile baietilor. Sper ca te.am ajutat. love struck