| niggasinparisxxx a întrebat:

decurand am dezverginat-o pe prietena mea, si nu i-a curs sange deloc, si am facut-o dupa de vreo 3-4 ori si nu i-a curs, de ce? prima data a durut-o acum nu o mai doare, ce sa fie? penisul meu are in jur de 15 cm nu cred ca este prea mic, va rog fara glume proaste big grin, sunt sigur ca era virginabig grin

Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU cred că mai este virgină ( nici dpdv fizic )!
Este suficientă o penetrare ce 2-3 cm pentru a RUPE himenul...

Din moment ce ai penetrat-o, cel mai probabil, himenul s-a RUPT ( parţial sau total ), chiar dacă NU a curs sânge.

La cel puţin 20 % dintre fetele virgine ( alte surse indică cam 43 %, vezi linkul http://sanatate.bzi.ro/......-stii-3657 ) NU le curge sânge DELOC în momentul deflorării.

Poate fi vorba şi de un himen elastic, dar sunt cazuri RARE ( maxim 3-5 % )...

Sau, poate fi vorba de o deflorare parţială ( rupere parţială a himenului ) şi la următoarele 1-2 contacte sexuale este posibilă sângerarea.

Vezi alte detalii la linkul :
http://www.sfatulmedicului.ro/......ninei_7764

Toate cele bune.

14 răspunsuri:
| Auslesse a răspuns:

Esti sigur ca era virgina?

| niggasinparisxxx explică (pentru Auslesse):

Foarte sigur, dar cand am facut-o prima data am penetrato numai de vreo 4 ori pentru ca a durut-o tare apoi am mai avut vreo 3-4 acte sexuale, poate sa se fi dilatat sau nu stiu.

| niggasinparisxxx explică (pentru Auslesse):

A spus ca a usturato la primele penetrari si adurut-o foarte tare si a usturato putin dupa

| Cosmiinna a răspuns (pentru niggasinparisxxx):

Stai linistit nici mie nu mi-a curs sange. si eram virgina 100%

| niggasinparisxxx explică (pentru Cosmiinna):

Am fost bland, nu am fost deloc dur, a spus ca a durut-o la prima pentrare foarte tare prima data si a usurato si, si dupa a usturato

| neutrino a răspuns:

Daca esti sigur ca era virgina, atunci cu siguranta ca si acum este la fel.

| Danysan a răspuns:

Amice are Himenul elastic sau ai impresia ca era virgina laughing.

| wiwiwiwi a răspuns (pentru Danysan):

100 %

| niggasinparisxxx explică (pentru Danysan):

Pai de a zis ca a usturato si in momentul actului si dupa?

| gabriela2201 a răspuns (pentru niggasinparisxxx):

Pentru ca ai fortat " intrarea"; de asta a durut-o si dupa; e similar ca atunci cand te zgarii sau iti julesti genunchiul, doar ca mult mai rau.

| niggasinparisxxx explică (pentru gabriela2201):

Inseamna ca am dezverginat-o chiar daca nu i-a curs sange?!

| CorneliaC a răspuns:

Pai la unele fete nu le curge sange la dezvirginare

| ralucamirabela a răspuns:

Nu tuturor fetelor le curge sange la dezvirginare. Depinde de persoana. unei prietene nu i`a curs sange cand a dezvirginat`o prietenul ei. happy