Dar tu esti constienta ca mare lucru nu va iesi oricum? Sunteti inca la scoala, spui doar de "placut" si nu mai mult... si nu comunicati inca suficient ca sa puteti spune ca e ceva intre voi.
Dar asa e la inceput, nu stii ce se intampla cu tine, nu-ti dai seama ce naiba e cu sentimentul ala; o fi, nu o fi?
Ce poti face e sa-ti iei inima in dinti si sa vorbesti cu el, el abia asteapta asta. Glumeste cu el, fii cat mai deschisa. Incercati insa sa fiti realisti, sa nu visati prea departe, pentru ca urmeaza foarte multe schimbari in vietile voastre!
Sau visati cum vreti, oricum trebuie sa va loviti cu capul de pragul de sus ca sa invatati lectia
Deci nu pot sa vb cu el mi-e rusine
Eu una cred ca si lui ii place de tine, dar ca sa afli adevarul ar fi bine daca l-ai intreba!
Bucurate de momentele astea! Sunt cele mai frumoase! Pai.gaseste un subiect de discutie...te tachineaza, tachineazal si tu.Sa nu iti fie rusine sa vorbesti cu el!, doar nu vrei sa regreti mai tarziu, nu?
Succes si anumai bine!
Fata draga uite aici daca te tachiniaza si astea ii place ceva la tine.
Rusine, rusine stiu. daca as fi in postura ta si mie miar ingheta buzele la aceste cuvinte Daca vrei gaseste si tu o ora unde profesoru e mai neatent.fa biletele daca zambeste sau ceva se uita la tine sa stii ca este atent la tine.si trimitei una de asta:
Ma provocat XXXXX ca sa te intreb daca ma placi? ca mie miai placea un pic
daca nu spune-i verde-n fata tot.Acela era mai usurel. poti sa trimiti un bilet cu:ce faci? apoi trimitei cu daca te place.
primii pasi is cei mai grei parca calci pe spini(mai bine pe spini decat sa intrebi...)daca vorbesti trebuie sa rezisti. daca iti planuesti despre ce sa discuti te intimidezi.deci da-i frau scrisului si trimitei sau pune pe altu sa il intrebe