| iiUser20 a întrebat:

Buna TPU! Desi o sa para amuzant pentru mine e prima experiență de genul. A... iepureste cred ca pot sa descriu. E in tine si simti mișcarea aia pe loc dar nu neapărat pe loc. Imi puteti spune ceva mai mult despre asta? Multumesc

18 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Numai prostii aveti in cap, sexul se face numai intre soț si sotie, esti casatorit?

| steamrogue77 a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Se pare ca ai o problema cu sexul si casatoria, tu asa ai facut?

| iiUser20 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Aoleu.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru steamrogue77):

Problema este la voi cei care nu respectati ce spune Dumnezeu nu la mine. El a rezervat relatiile sexuale numai pentru cei casatoriti, dar unii fac cum le taie pe ei capul.

Si tu cum ai facut?

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru steamrogue77):

Cum am vrut

Asta insemnand ce? Ai 40 de ani esti virgin si necasatorit?
Nu mai evita raspunsul.

Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Cred ca spui de dry humping. Este o,, activitate sexuală care nu implică contact direct între organele genitale (uscat referitor la lipsa lichidului corporal schimbat). Poate implica diferite comportamente sexuale, inclusiv (dar fără a se limita la) frecarea sau atingerea unui partener prin haine.'' - dictionary.com

| iiUser20 explică (pentru dullcat):

Nu. S a intamplat in timpul actului sexual. Si as fi vrut să înțeleg mai mult cand se face, de ce, asa e stilul lui. I dont know

| steamrogue77 a răspuns:

Stiu la ce te referi, e pana in capat si se misca pe loc dar in acelasi timp adanc.

| iiUser20 explică (pentru steamrogue77):

Da, ceva de genul! Poti sa mi explici? Chiar si prin mesaje daca doresti