| anonimaaaaaaaa7563773 a întrebat:

Buna TPU
Din august mi am făcut un prieten baiat, cu care tot vorbeam prin mesaje. La un moment am început sa îl plac. El avea relație, și nu am vrut sa îl încurc. Iubita lui era în străinătate, deci nu stia ce face el. S au despărțit deoarece la o petrecere realizata de scoala noastră, el dansa cu alte fete. Eu nu am fost la acea petrecere. Cu ceva timp după ce s au despărțit, i am mărturisit ca am sentimente pentru el, iar și el mi-a zis ca simte ceva pentru mine, dar este un om complicat și se mai gândește. Când vorbeam cu el, mereu îmi spunea ce bine arata prietenele mele. Acum 1 luna am iesit imp, bineînțeles ca am vrut eu. Sapt trecuta m-a sunat ca vroia sa vorbim.
Am vorbit 30 minute după care mi-a zis ca și a făcut relație. În continuare îmi da like la story, dar ca de obicei se comporta urat cu mine și ma face sa sufăr, fiind egoist. Eu accept chestiile astea deoarece nu are o relație prea buna cu părinții, și își ia hate la școală.
As vrea sa trec peste el, dar ceva ma oprește. Vorbesc cu un băiat, și ma face fericita și chiar tine la mine, dar parca tot sunt cu gândul la el.
Am nevoie de sfaturi????

8 răspunsuri:
| Miruna333 a răspuns:

,,iar și el mi-a zis ca simte ceva pentru mine, dar este un om complicat și se mai gândește'' = nu esti prioritatea lui, nu te place atat de tare, te poate vedea ca si o optiune de viitor

,, Când vorbeam cu el, mereu îmi spunea ce bine arata prietenele mele'' = lipsa totala de respect, nu te place

,, Acum 1 luna am iesit imp, bineînțeles ca am vrut eu''= iarasi, nu esti prioritate, iesit cand vrei tu, el nu face planuri

,, In continuare îmi da like la story''= e un like, nu inseamna nimic, posibl sa dea like la toate fetele pe care le vede

,, dar ca de obicei se comporta urat cu mine și ma face sa sufăr, fiind egoist'' -Cum mai exact se poarta urat cu tine? Te faci tu singura sa suferi oare pentru ca el nu te doreste? Sau iti spune el ceva direct?

,, As vrea sa trec peste el, dar ceva ma oprește'' Gandurile te opresc, fanteziile pe care ti le-ai facut in legatura cu el si sentimentul ca nu te vrea, dar ti-a zis ca te place, si cu toate ca are relatie, tot iti mai da o farama de atentie.
Ai o mica obsesie legata de el si e normal la varsta asta, incheie orice relatie cu el si vei vedea cum vei da de persoana potrivita

| Kiran a răspuns:

Pe langa ce a mentionat deja Miruna333, putem spune ca nu il iubesti cu adevarat, ci faptul ca, trebuie sa muncesti pentru atentia sa, desi el isi imparte sentimentele cu alte fete.
Nu vrei sa fi pusa pe un piedestal si preferi ca tu sa lucrezi la o persoana, stii in sinele tau ca nu ai o sansa cu o relatie serioasa, dar te agati de gandul ca, poate maine totul va fi altfel.

Nu ai nevoie de sfaturi, stii deja ce raspunsuri iti vom da, nu merita sa traiesti constant concurand cu alte fete, daca erai baiat, poate sa presupunem ca ar fi fost palpitand sa lupti cavalereste, dar uita-te ce situatie te pune, ii spui fetei ce o iubesti (sau pretinde) ca si-a facut relatie pentru ca nu era pregatit pentru tine.

| annonimaaaa555 a răspuns:

Simți că ai rămas legată emoțional de el pentru că ai investit sentimente și ai sperat că va fi ceva mai mult. El ți-a dat semnale amestecate și nu te-a tratat cu respect, iar asta te face să suferi. Faptul că are probleme acasă nu justifică felul în care te rănește. Băiatul care te face fericită și te respectă merită atenția ta. Trecerea peste primul băiat va dura puțin, dar începe cu distanțare totală. Nu-l mai căuta, nu-l mai urmări, rupe contactul. Gândurile vor rămâne o vreme, dar cu timpul se sting dacă nu le hrănești. Tu meriți mai mult decât cineva care te lasă mereu pe locul doi. happy

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

"ca de obicei se comporta urat cu mine și ma face sa sufăr"
Asa ar arata o "situatie" cu el. Situatie, pentru ca el nu doreste relatie cu tine.
Iti place nefericirea aia? Esti masochista?
Iti ceri singura osanda.

Mai pune-ti o intrebare: Sa spunem ca ai fi prietena lui.
Ti-ar place ca el sa vorbeasca si cu alte fete? Asa a inceput prietenia voastra.
Ti-ar place sa danseze cu alte fete? E motivul despartirii de prietena lui.
Ti-ar place sa fii inlocuita imediat? El are alta relatie. Probabil vorbea cu fata aia in acelasi timp in care vorbea si cu tine.
Baiatul asta e o insiruire de red flags.

Vezi-ti de relatia sanatoasa si frumoasa pe care o ai si nu te mai gandi la altii.

| mihai69 a răspuns:

Tu ai avut cumva în copilărie un părinte abuziv?
Așa s-ar putea explica atașamentul față de acest tip cel puțin nesuferit...
Mai bine axează-te pe cel care chiar ține la tine!

| adam7 a răspuns:

E psihologie inversă.
Băiatul ăla nou te place și pune suflet pentru tine, iar tu faci la fel pentru idiotul aka care nu-ți dă atenție. Din toată povestea asta, ar trebui să înveți ca fluturașii sunt de moment și nu ar trebui să alergi după ei, iar un om bun lângă tine e greu de găsit și îți dai seama abia după ce îl pierzi.

| alfons2390 a răspuns:

Da, la psiholog. Esti cam masochista dar e buna treaba.

| bennjy a răspuns (pentru alfons2390):

Esti nesimtit