Poți să fii mai succint?
Am rămas la partea cu „bună TPU" văzând că ai scris un întreg roman aici.
Baftă!
Mda.nu mai zic nimic; mă intreb dacă data viitoare(când te mai premiez), o să primesc și-un mesaj cu id-ul tau de mess...
Dupa ce scrii tu aici faci misto, daca erai la puscarie nici nu puteai sa scrii povestea podofilica pe care ai avut-o (poate e si aia o minciuna).
Când te publici, prietene, anunță-mă și pe mine! Ai un talent de a născoci povești frumoase și a le presăra cu umor, care îmi foarte place.
Spor și pe mai departe!
Și nu-ți mai șterge și contul ăsta! Rezistă pe el măcar câteva luni, ok?
P.S. Ai grijă să nu scapi săpunul pe jos, iar dacă o să ai nevoie de un pachet, punem mână de la mână și ți-l trimitem. Să ne dai adresa!
Eu cred ca vor sa isi bata joc de tine sau asa ceva, mai bine sa fii mai atent ce iti fac.
"Acest articol despre un iluzionist este un ciot. Puteți ajuta Wikipedia prin dezvoltarea lui"
(si-n paranteza e numa`ntre noi 2: Davide,nu-ti ajunge, ma, ca ai stea pe Hollywood Walk of Fame? bagi strambe pe TPU?)
Nu cred ca hamsterul meu știe să scrie; și asta pentru că îl aveam doar de vreo 3 zile,și deci n-am reușit să ne cunoaștem foarte bine; mă gândesc acum,că dacă imi va demonstra că este inteligent și va gasi drumul spre casă(și dacă va vrea să revină în sânul familiei noastre),atunci poate că-l voi testa, ramânând să-ti aduc și ție la cunoștință rezultatele; ok.(te-aș ruga să-mi spui și mie cum o cheamă pe actrița aia din poza ta, pentru că de vreo juma de oră îmi storc creierii și nu-mi amintesc; la mine e david copperfield; mersi.
Comentariul meu este pentru domnișoara căreia i-am dat funda și se vroia a fi o glumă(poate nereușită), dar ideea ta nu e rea de loc; dar facem invers:tu trimite-mi un mesaj cu tot ce trebuie in el, iar eu te premiez cu prima ocazie; promit; sau *jur*!(și tot nu mi-ai răspuns la întrebare!)
Asta pare mai mult a banc sincer! asa ceva mai rar pe lumea asta. prietena vrea sex, hamsteru pute, ai grsit adresa, ala te injura, tu ii dai cu borcanu in cap, tot tu chemi salvaria, ajungi la sectie si iei laptopu unui gabor. ma lesi frate...
Mersi; s-a notat; o am la cuptor; e vorba despre blonda,sora lui aia bruneta,care a fost dansatoare la bară,în Italia; dacă nu înțelegi ce tot îndrug aici, trebuie să vezi una din intrebarile mele, care se refera la cum mi-am pierdut eu logodnica...etc,etc; deci *va urma*! baftă!
Deci pui niste intrebari idioate, nici n-am stat sa-ti citesc tot romanul si regret ca ti-am dat funda, dar eram noua si cred ca se explica greseala. Pune si tu intrebari mai serioase ca ne plictisesti.Pa!
Draga mea,la faza cu funda n-am ce să mai fac,pentru că nu pot să ți-o dau înapoi; asta fiind vestea bună; vestea proastă,in schimb, e că voi continua să pun intrebări *idioate*; pentru ca e democrație; alt raspuns mai bun n-am (aici); dar dacă vrei să-ți vând niște ponturi,despre unde să găsești niște intrebări mai bune, intră pe id-ul meu, și iți promit că *nu stiți ce pierdeți* daca nu o faci! magicianulfermecat
RBT0809 întreabă: