Si da si nu depinde si de fata depinde daca o faci cu capu logic multi ar spune ca nu e bine sa o faci la 15-16 ani dar nu stiu depinde si de relatia care o ai cu repectivul depinde de foarte multe lucruri dupa parerea mea as fi ipocrita daca as spune ca nu sunt de acord pentru ca si eu la 15 ani gandeam ca nu e bine ca nu stiu ce dar la 16 ani am inceput o relatie si am ajuns si la acest punct si nu regret acel moment absolut deloc pentru ca stiu ca sunt cu baiatul potrivit si in prezent avem 2 ani impreuna deci acum e randu tau sa decizi daca e bine sau nu la 15 -16 ani poate la 15 nu dar la 16...
Inceperea vietii sexuale la fete inainte de 17 ani si jumatate creste de 9-10 ori riscul de cancer de col uterin. femeia care si-a inceput viata sexuala precoce va merge toata viata la interval de maxim 6 luni la ginecolog, ceea ce inseamna ca are un grad de handicap.
Sati spun serios in ziua de azi deamu asa este. si nas zice cao rau. asta depinde daca ai plecere :-)
Numa daca vrei sa ai relatii sexuale la ani acestea trebuie sa fii gata si sa stii cum sa te protejezi sa nu fii rusinoasa sa spui NU!
Dar daca nu poti toate acestea as zice ca sa mai astepti oleaca pina ce vei fii gata.
Dar as zice ca e normal la anii acestea sa inceapa veata sexuala. in ziua de azi... :-)
Inceperea vietii sexuale nu depinde foarte mult de varsta.Trebuie sa fi sigura ca el este alesul. Daca intre voi este ceva mai mult decat o simpla aventura nu ai dc sa te feresti deoarece este ceva normal. Trebuie sa te inytrebi daca el este persoana cea mai potrivita
DouaPuncteD întreabă:
Denissa1798 întreabă: