anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

din nou sunt cam nedumerita adica nu stiu ce sa cred. cand am fost la tara au inceput sa vina cam toti baietii la mine la colt inclusiv baiatul de care mi-a placut 3 ani laughing (asta vineri seara) cand am intrat eu in casa au plecat toti si mi-a dat mesaj respectivul baiat. daca ma mai uitam la el, el tot timpul se uita la mine. la toamna o sa fiu la acelasi liceu cu el. m-a intrebat daca il mai plac si i-am zis ca nu. si l-am intrebat ce a fost cu intrebarea si a zis ca privirea mea. si i-am zis ce e cu ea? i-am zis ca nu mai imi place demult de el am gasit pe altcineva si mi-a zis,, hmmm,, si l-am intrebat si eu daca ma mai place si nu mi-a zis da sau nu. mi-a zis ca arat bine si a schimbat subiectul imediat si pana sa terminam de vorbit mi-a zis sa-i dau si lui mesaj cand iesim sambata. i-am dat mesaj. a venit cu inca 2 baieti si eram cu 2 fete si ne luam inghetata pe rand sa ne facem in ciuda. i-am dat din inghetata mea si a vrut sa o ialaughing nu i-am dat-o. s-a pus langa mine pe pod si ma tachina. laughing m-am mutat in alt loc si se tot uita la mine. numai asa l-am surprins. Deci, eu ce sa mai cred?

6 răspunsuri:
| Criss003 a răspuns:

Am uitat sa mai zic ca este putin timid big grin

| Criss003 a răspuns:

In casa*

| Criss003 a răspuns:

Aseara am vorbit cu cei de acolo si erau la mine la sosea si cea mai buna prietena mi-a zis ca respectivul baiat nu a mai venit a zis ca poate de marti seara mai vine si el si marti ma duc eu la tara

| Sonii a răspuns:

Clar! Te place.

| Razvy1248 a răspuns:

Ca te place