| libelula55 a întrebat:

din nou vin cu o intrebare tot legat de acelasi subiect ieri va ziceam ca mi-a intarziat menstruatia 11 zile si ca luna asta am facut sex anal ( stiu nu se poate ramane de la sex anal gravida) insa pe langa am mai facut si sex neprotejat de vreo 2 ori cu prietenul meu. Am mai facut si niciodata n-am ramas insarcinata. Iar acum stateam si citeam alte intrebari de pe site care aveau legatura cu sangerarea de implantare a sarcinii si cineva zicea ca nu tine mai mult de o zi. Eu am avut timp de 3-4 zile niste scurgeri maro care in unele zile era mai abundanta si in altele nu iar azi cand am verificat chilotul miroseau cumva a sange si era maro inchis. Oare sa insemne chestia asta o menstruatie? Sau? Ma gandesc ca sange de nidatie nu este daca persista de 3-4 zile voi ce parere aveti? Sani tin sa mentionez ca prin data de 18-22 octombrie m-au durut dar de atunci nimic.

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| mihai69 a răspuns:

Din păcate, și de la sex anal poți rămâne gravidă. Nu direct, dar cum ziceam - din nefericire - se pot întâmpla accidente: ejaculează afară și / sau sperma se scurge din tine peste labii și intrarea în vagin... ups! dacă ești în perioada fertilă... ai pus-o!

| sofisis a răspuns:

La mine sangerarea de nidatie s-a comportat ca o mini-menstra. Mi-a venit cand trebuia sa imi vina menstruatia. Roz la inceput apoi maro. A tinut cateva zile. Deci...
Sanii nu prea vad ce legatura au.

| mentholinks a răspuns:

Intreab-o pe maicata. Ea stie mai bine.

| Lola05 a răspuns:

Fa un test de sarcina... E cea mai simpla varianta.