anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Din seria intrebarilor din dragoste ala Roman.
Deci fata de care imi place i cu unu Had, dar care are barba si am niste ganduri negre cu privire la el. Deci nu stiu eu cu ea ma inteleg si acum super bine, dar is de parere ca relatia o sa i tina si nu stiu daca mai are rost sa vorbesc cu ea o cunosc de 6 anii si nu inteleg mentalitatea unei fete da mna... Acum sunt foarte trist si chiar nu stiu ce sa fac imi doream ca ea sa fie fericita cand era trista dar eu sa o fac fericita nu altu. Cand imi zicea ca plange eu sa o fac sa zambeasca nu altu (pretenuso care i un fatalau si il place ca are barba gazalar stanlin ) Ma oameni buni si de n-as fi facut orice sa o am dar asta mi-a fost soarta si cred ca nu o sa se schimbe orice as face nu o sa pot iesi din friend zone si ea nu o sa ma iubeasca. Cand ieseam cu ea pe afara simt ca ma atrage ceva de ea dar ea are un caracter care intodeauna zambeste acum are multi prietenii si a avut momente cand era singura si plangea si regret ca nu i-am putut fi alaturi dar nici acum nu imi comvine ca i cu ala.
Oare ce sa fac? Nu stiu cand vorbesc cu ea ma simt super bine dar cand ma gandesc ca iese cu fraeru ala ma ia gelozia si ma simt super naspa vreau sa uit de ea sa nu imi fac rau singur dar intr-un fel vreau sa ma inteleg cu ea sa am grija de ea cand se simte naspa sa i fiu alaturi sa nu mai supar si eu cu iesirile mele nervoase. ce ar trebui sa fac?

2 răspunsuri:
| LoveSleep a răspuns:

Http://www.tpu.ro/......-pot-avea/
Ti-am mai raspuns.
Daca tu nu faci nimic in privinta asta, doar stai si bombardezi site-ul cu intrebari n-o sa se schimbe mare lucru. Sau aștepți vreo minune?

| AnonimusGate a răspuns (pentru LoveSleep):

Dar nu imi iese ea acum are prieten. sad