Si ce daca esti urat? (Desi nu cred.) Pentru toti baietii se gasesc fete, mai mult sau mai putin frumoase.
Pentru o fata cu capul pe umeri e mult mai important sa aiba langa ea un baiat sincer, tandru, iubitor si respectuos. Probabil ca inca nu a avut nicio fata sansa sa te cunoasca mai bine.
Trebuie sa iti placa ceva, trebuie sa ai un hobby care sa se poata transforma intr-un mod de a castiga bani.
Pentru toti exista solutii, mai putin pentru cei carora li s-a luat sansa de a trai. Nu ai idee cat esti de norocos!
Și? Ești urât pentru că tu zici asta, nu pentru că tu ești.
Tu aștepți multe de la viață, însă nu faci nimic pentru ea, pentru tine!
Lasă fetele, găseșteți ceva de muncă, ceva care sa-ți placă ție, învață pentru că nu e prea târziu!
Fă ceea ce îți place ție, iar restul vin pe neașteptate!
Of of stai linistit ca o sa gasesti si pentru tine o fata nu ramai asa! Dupa cum am mai spus fiecare e frumos in felul lui asa ca nu esti urat! App cu job-ul nu sunt de acord pentru ca ai 19 ani si ar trebui sa fii la liceu sau sa fii terminat, sa fii luat bac-ul! L-ai luat? Daca vrei sa ne spui.Succes
Nu l-am luat:-si mai icerc anul asta probabil ultima incercare
Bafta sa-l iei lasa alte chestii ca asta e important in viata nu femeile!
Buna,
O problema nu este ca ai vise ci mai degraba atunci cand ajungi sa renunti la ele si sa crezi ca viata iti da knock out cum ai scris tu si ca ele nu se pot realiza. Visele iti alimenteaza increderea in tine si totodata te fac mai deschis la noi oportunitati si la sanse de realizare care poate daca ai fi inchis in tine si deconectat de la lume nu le-ai vedea.
Esti tanar, chiar foarte tanar si poate cum ai zis tu crezi ca nu stii nimic dar asta nu inseamna ca nu vei stii sau ca lucrurile nu se vor schimba usor. Cauta ceva cu care sa te deconectezi, muzica, orice altceva scrie-i problemele pe foaaie si cauta solutii. Incepe si permite-ti sa gandesti, si cu sarutul cauta o fata care te-ar saruta pentru un sarut gasesti repede daca ii zambesti si o saruti fara multe intrebari doar sa actionezi.
Fetelor le plac baietii hotarati, care stiu ce vor de la viata si care totodata au incredere in ei. Incepe sa visezi din nou, incepe sa te deschizi la noi posibilitati si nu lasa viata sa te doboare pentru ca pana la urma tu esti stapan pe ea si ramane doar sa o prinzi in mana si sa ai incredere.
Succes
Nu cred ca esti asa urat
Sunt baieti urati dar au tupeu si prin tupeul lor atrag fete.
Oricine poate sa aiba o prietena doar sa o caute, decat sa iti plangi de mila sau sa fi depresiv mai bine ai iesi din casa si ai cunoaste fete.
Iar cu serviciu daca vrei sa iti gasesti poti gasi sa faci orice acum pentru inceput si daca te pui sa inveti poate ei si bacu
Of of. Sa saruti o fata nu e ceva ce se invata, ci vine de la sine. Nu te mai afecta de ce spun cei din jur. Fii mai increzator in tine. Ce s-a intamplat cu toate visele tale? Asa usor te-ai dat batut? Ma dezamagesti. Esti tanar, ai tot timpul din lume sa realizezi tot ce-ti propui. Haide, ridica capul sus si lupta pentru ce-ti doresti. I-auzi ca esti urat cine ti-a spus tie treaba asta? Fiecare om e frumos in felul lui. Nu mai apleca urechea la tot ce spune lumea. Te-ai demoralizat in ultimul hal. Cat despre prietena, de ce te agiti atat? O sa ai si o prietena, o sa vina ea la un moment dat. Tu trebuie doar sa ai rabdare, meriti multe lucruri frumoase, dar ce e bun nu vine asa usor. Fii mai increzator in tine. Sunt multi oameni care te iubesc, pentru care contezi cu adevarat, nu mai lasa lumea rea sa te distruga moral/emotional. Uite, iti dau din increderea mea >:d< haide, sa vad zambet si fii mai optimist ca esti tanar.