Incearca sa nu te mai uiti la telenovele. Printi exista doar acolo. In al doile rand gaseste ceva de facut! E vara! Du-te la strand, fa ceva, nu il mai baga in seama, nu vorbeste de el, nici de bine nici de rau. Astfel daca a tinut la tine e o mica posibilitate sa se mai uite la tine. Dar sincer nu iti recomand sa plangi dupa un baiat care scrie mesaje in timp ce este cu tine si te ignora. Lasa un timp, dupa aia uita-te in jur. Poate mai este cineva pe cine nu ai observat pana acum.
Nu imi doresc un baiat perfect, pentru ca nici eu nu sunt perfecta, dar nu mai vreau baieti de genu '! Multumesc oricum!:*
Bună.E clar că la el nu te mai poți întoarce. Încearcă să găsești o ocupație care te face să uiți de toate aste.(Sau dacă ai un hobby.)
Petrece mai mult timp cu prietenii la distracții sau cu familia.Formează-ți un gînd că trebuie să treci peste asta și fă orice ca să se împlinească. Poți face ceea ce te bine-dispune; sau ceea ce îți place înainte... Găsește ocupații interesante și uită de toată tristețea))
P.S. Ascultă ceva muzica veselă.
P.P.S. Sper că te-am ajutat cîtuși de puțin. fundă?
Buna, nu m-am gandit sa ma intorc la el pentru ca e clar ca nu merita asta! Fac belly dace, dar orice as face, imi aduce aminte de el! Merg la strand aud numele lui, ma uit la televizor, aud numele lui, merg la scoala aud numele lui, ce fac ce nu fac ajung la numele lui! Multumesc mult de tot!:*