Daca te considera doar o copila e probabil din cauza ca el si-a inceput viata sexuala si tu cumva nu ai putea sa i-o prelungesti!
Take it or leave it!
Bafta!
Nu e vorba de diferenta de varsta, care nu e mare, e vorba ca tu esti inca un copil, prea mica ca sa ai o relatie cu un baiat, indiferent de varsta lui. Ai doar 15 ani, chiar nu puteti fi impreuna, ar rade toata lumea de prostia ta. Asteapta sa cresti, nu te grabi atat. Peste vreo 2 ani ai timp si de baieti, acum esti prea mica pentru asa ceva, iar un tip care ar accepta o relatie cu tine, ar face-o doar ca sa isi bata joc de tine.
Pai si-a cam batut joc. A vrut sa ii fie hranit orgolilul de macho si a reusit.
Tu, copila? Si el o fi vreun batran te pomenesti.
Adesea fetele de maturizeaza cu 3-4 ani inaintea baietilor, deci s-ar putea sa fii chiar mai matura decat el.
Lasa-l, nu ii mai hrani orgolilul.
Sunt o gramada de baieti seriosi in lumea asta!
Si iti spun un secret: Lasa-i pe ei sa te cucereasca, ca e mai bine asa!
Cu ajutorul tau, baiatul si-a batut (politicos, ce-i drept) joc de tine. Nu poti pierde ceva ce nu ai avut.
Am vrut sa zic ca nu vreau sa il pierd ca prieten, dar ai foarte mare dreptate
Ramai prietena cu el dar da-te dintr-o data neinteresata de el, cum ca ti-a trecut, orgoliul lui va fi jignit si va incerca pana la urma sa te faca sa-l placi sa fie ceva. Ideea ar fi sa nu fie intr-o relatie sau atras de o alta fata. Iar tu sa nu pari disperata dupa el si dispusa sa fi oricand cu el.
Si asta cu varsta e un pretext ieftin, are el motive, eventual nu te vede ca pe o iubita.
Pai si cam cum te-a convins? Vezi ce se intampla cand discuti lucruri care se vorbesc fata in fata la telefon?
Eu din punctul meu de vedere zic ca el daca nu te vrea poti sa faci or ce si decat sa si bata joc de tine si sa regreti mai bine gasesti ceva mai calumea te cred ca nu vrei sa renunti daca are pe alt cineva n-ai ce face uite daca vrei sa te ajut eu am bani sunt dragut am bani foarte multi tot ce trebuie sunt dragut am 14 ani inltime 1.75 dragut limuzina 2 badigarzi sofer tot ce are nevoie o fata iti las id mess anonim4you44 esti tanara gandeste-te sunt din ialomita.