| deeaela a întrebat:

dupa ce intretin relatii cu iubitul meu ma doare foarte rau burta, cateodata si pe el. Aveti idee de la ce poate fi?!

Răspuns Câştigător
| pisicutzamik a răspuns:

Nu pui intr-un lighean(sigur ai in casa) acel ceai de musetel si inmoi degetul in ceai si bagi inauntru dar ceaiul sa fie caldut adica cat suporti sa nu te friga sa patesti altceva, aceste bai le repeti de cateva ori pe zi

20 răspunsuri:
| foxi a răspuns:

Un doctor poate sa-ti spuna! Dupa control!

| michelia a răspuns:

Vad ca ai inchis intrebarea, dar daca mai vrei vreun sfat, pot sa incerc. Ma indoiesc ca are efect ceaiul ala de musetel.

| deeaela explică (pentru michelia):

Si atunci ce sa fac?

| michelia a răspuns (pentru deeaela):

Ai o scurgere alba de dinainte de a avea relatii sexuale. E foarte posibil sa fie candida( mai ales daca ai luat multe antibiotice in copilarie).
Candida da dureri la contact deseori. Ca remediu: dizolva 2 linguri de bicarbonat in 1, 5 litri de apa calda si fa spalaturi cu irigatorul zilnic in prima saptamana si o data la 2 zile, in a doua.
Daca are efect, asta e cauza, daca nu, mergi la ginecolog. Nu ai de ce sa-ti fie jena. Oricum vei ajunge pe acolo des.
( Daca e totusi candida, repeti spalaturile dar cam o data la 3-4 zile in fiecare luna, dupa prima faza cind o faci mai des)

Dar e ceva grav ce mi se int?

Nu draga, un sfert din femei au candida, daca e sa fie asta.
Durerile lui sint curioase...

Spusese cineva mai sus ca poate am vre o boala si m-a speriat. multumesc o sa incerc ce mai sfatuit tu!

Sanatate!

| pisicutzamik a răspuns:

Buna,iti spun din experienta mea, mi s-a intamplat si mie de cateva ori sa ma doara burta dupa actul sexual dar este din cauza ca iubitul meu se excita si ma penetra adanc si repede, dar se poate sa fie si o problema medicala! asa ca ai grija...

| deeaela explică (pentru pisicutzamik):

La inceput nu ma doare dar cand se misca repede at incepe sa ma doara. Imi este jena si frica sa merg la un ginecolog nu am mers niciodata si acum m am speriat putin deoarece alte pers au spus mai sus ca pot avea vre o boala sad.

| pisicutzamik a răspuns (pentru deeaela):

Exista posibilitatea sa ai ceva vreo infectie la ovare si de aceea sa te doara, iti recomand sa faci spalaturi des cu ce-ai de musetel, dar sa fiu sigura iti curge un lichid albicios?

Cam da.dat imi curgea si pana sa imi incep viata sexuala

Dar*

Asta e ai infectie la ovare, adica ai racit fa spalaturi cu ceai de musetel inauntru in vagin si daca nu iti trece du-te la ginecolog, ca nu este de bine poti sa risti sa nu mai faci copii! multa sanatate

Pai si cum sa fac ca nu stiu sad imi trebuie irigator?

Multumesc frumos! :*

Cu multa placere kiss

Nu pui intr-un lighean(sigur ai in casa) acel ceai de musetel si inmoi degetul in ceai si bagi inauntru dar ceaiul sa fie caldut adica cat suporti sa nu te friga sa patesti altceva, aceste bai le repeti de cateva ori pe zi

| TwiXXXie a răspuns:

Baiatul poate are chestia cu Blue Balls, google it... a adunat multa sperma in testicule si atunci cand e cu tine incearca sa o tina si din cauza asta il doare burta, pe tine nu stiu de ce te doare burta, sunt baiat happy

| IubescRapidBucuresti a răspuns:

La control fetitit-o ca poate ai vre o boala