Nu te-ai ingrasat in acest rastimp scurt de 2 saptamani, poate fi doar o impresie. Daca totusi ai pus pe tine niste kg nu se datoreaza inceperii vietii sexuale. Sexul fiind un "sport extrem" de obicei arde kcaloriile si te slabeste. Pofta de mancare are cu totul alte cauze.Menstruatia poate intarzia dupa deflorare, fapt observat in cazul multor fete, insa nu este o regula, care sa se repete automat.
Ingrasarea la solduri si poftele de mancare sunt reactii ale organismului tau aparute in urma dezvirginarii tale. Daca ai fost in perioada fertila, s-ar putea sa nu-ti mai vina menstruatia din cauza ca ai ramas gravida.
Asta se intampla pentru ca ai facut-o desi nu erai dezvoltata. Si la voi in Moldova se pare ca se incepe si mai repede.
Daca îți începeai si tu viață sexuala ca o fata normala la 18 ani, nu mai aveai schimbări ale corpului.
Acestea au avut loc, pentru ca tu nu erai dezvoltata fizic.
Crezi ca cu băiatul cu care ești acum dintr-o relație te vei mărită cu el?
Părerea mea este ca mai târziu îți va părea rău ca ti ai început viață sexuala la aceasta vârstă
Bafta si protejează te pe viitor
Citeste asta poate te ajuta http://www.prezervativ.ro/diverse/transformari_viata_sexuala.php
Eu tot la 15 ani m-am dezvirginat.E ok sa intarzie menstruatia, dar daca au trecut 35 de zile de la ultimul ciclu-fa un test de sarcina scumpo!
ladymuzik întreabă:
Renesmee47 întreabă:
George0197 întreabă: