anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dupa ce ma "plangeam" in ultimele posturi, in cele din urma mi s-a confirmat banuiala... Prietena mea a recunoscut dupa ce am presat-o putin, ca a stat in bratele altuia. Ea insista ca pe mine ma iubeste, ca nu simte nimic pentru el si ca n-ar putea fi niciodata cu acea persoana, totusi, cand am intrebat-o daca mai are de gand sa repete chestiile alea, raspunsul ei a fost un simplu, dar complicat: "nu stiu...". Ma implic prea mult sentimental, de aici apar si momentele astea de confuzie. Intrebarea pe care vreau sa o adresez ma gandesc ca o stiti, dar totusi o sa o pun: Ar trebui sa continui relatia actuala sau e doar o pierdere de timp? Orice raspuns m-ar ajuta in momentul asta.
Va multumesc! happy

Răspuns Câştigător
| Fluffii a răspuns:

Pai.daca te iubea cu adevarat asa cum zice nu ar fi facut asta, si era sigura de ceea ce vrea.Nu ar fi fost confuza si nu ar mai fi fost in stare sa repete lucrurile astea, dar daca ea e confuza e clar ca o va mai face, parerea mea.

4 răspunsuri:
| Demonull a răspuns:

NU e bine sa mai stai pe langa asemenea....hm ma abtin..deci Da e o pierdere de tim***-i cu jet repejor inca!

| Gogu06 a răspuns:

tu esti bun doar de prieten pentru ea, continua relatia si lasa-i pe altii sa se "ocupe" de ea

''''''

| SakonSIUkon a răspuns:

Ce prostie omule cum sa te iubeasca daca atunci cand o intrebi daca mai face zice NUST pai eu de aici trag concluzia ca ii place sa umble aiurea...

| NotToday a răspuns:

Multumesc pentru raspunsuri! happy