| mariaariamaron a întrebat:

Dupa multa suferinta in urma unei relaţii de un an jumate parca sunt blestemata. Am fost aseara la un majorat unde am întâlnit un baiat care spre deosebire de alții, a fost singurul care a reuşit sa imi alunge sentimentul de singurătate. Am dansat, a fost atent cu mine, ne-am sărutat dar ideea ii ca nici macar nu mi-a cerut Facebook. Si chiar imi placea tipul. Sa ii dau eu cerere sau sa astept sa face el vreun pas?

Răspuns Apreciat de Editori
| FruttiFresh300 a răspuns:

De ce trebuie să-l aștepți pe el? Dacă îți dorești ceva, obține, nu aștepta să-ți dea alții.
Nu e o regulă să-ți scrie el primul sau să facă băieții mereu primii ceva. E o prostie și din prostie poți pierde ceva.

10 răspunsuri:
| Elena9328 a răspuns:

Așteaptă

| corbulalbrosu a răspuns:

Ai putea sa-l accesezi intr-un mod cu totul ''nevinovat'' cu intentia de a-l intreba ceva anume sau o problema care sa aiba o anumita legatura/tangenta ori cu ceva; ori in legatura cu cineva de la petrecerea respectiva. Iti trebuie doar putin curaj si tupeu, deoarece oricum nu ai nimic de pierdut, insa la o adica s-ar putea sa devii...castigatoare. Curaj.Succes!

| gheorghe699 a răspuns:

Nu te grabi,asteapta, sigur si el se gandeste la tine. daca trece o zi si nu te contacteaza, abordeaza-l.dar asa cu o intrebare, cu un sfat, sau pur si simplu, roaga-l sa te insoteasca undeva. unde nu vrei sa mergi singura.

| Basilievski a răspuns:

Bag pu(a in gura ta

| GdX a răspuns:

Pf...nu ai sa gasesti baieti buni la petrecere. Omul doar s-a distrat. Poate ca are iubita si tocmai de aceea nu ti-a cerut date de contact. Te-ai gandit si la asta? SI apoi, esti inca tanara, vrei sa te mariti asa devreme? Nu trebuie sa fii exasperata ca nu iti gasesti jumatatea. Apare ea, dar apare atunci ca nu esti disperat sa o gasesti.

| ngllllll a răspuns:

Lasa in urma ce a fost. Nu iti face rau gandindu-te la trecut. Si asta trebuie sa imi zic si mie. Traieste prezentul, cauta iubirea pe care o vrei. Unii baieti sunt mai timizi, ca mine. Poti sa intri in vorba cu el, sa discuti cu el, sa faci un pas in vals.

| mgtow a răspuns:

Cautal si cerel de barbat, dupa aia sa nu te plangi ca te-a batut dupa 5 luni de mariaj ca na, romanii se enerveaza usor si le place sa isi bata femeile

| Freya1 a răspuns:

Cred ca asta nu este asa mare problema. Poti sa ii trimiti tu si sa vezi daca reactioneaza cumva (sa iti scrie, sa iti de-a like), daca nu, nu te complica sa suferi iar si mai asteapta.

| xFlo a răspuns:

Da unde, in biserica?

| xFlo a răspuns:

Zi-mi te rog ca faci misto ca sa nu cred ca ai probleme mintale