| jasmine11 a întrebat:

dupa urmatoarea poveste as vrea sa stiu voi ce ati face in locul meu. iubitul meu e un baiat indecis de sentimentele lui, aseara imi zicea ca va fi langa mine orice s-ar intampla, iar azi mi-a spus ca nu il mai intereseaza daca patesc ceva, sa ma descurc, ma tine in brate, si dintr-o data devine rece, imi spune ca m-a iubeste si dupa acea devine indiferent,, nu mai stiu ce sa fac, il iubesc enorm, si simt ca si el pe mine, dar tot timul din cauza schimbarilor lui eu sufar, si plang, numai cu pr lui se distreaza rade si glumeste, iar cu mine e foarte serios, si nu poate rade unpic, ii cer sa iesim la plimbare si nu are chef, iar cu pr lui intotdeauna iese, si se distreaza, rare ori ma ia si pe mine, si cica e din cauza ca nu ma lasa ai mei ca sunt prea mica, si intr-adevar nu ma lasa, dar nici nu ma cere sa vada daca m-ar lasa, sa vad si eu ca vrea sa iasa cu mine. vad in ochii lui iubire, dar cateodata vad si ura, e foarte gelos, si eu am gresit foarte mult, dar asta a fost demult, dar si el a gresit, iar problema e ca la doua cuvinte eu il iertam, si nu mai eram suparata pe el, are grija de mine tot timpul, ca sa mananc, ca sa imi iau medicamentele, ca sa nu racesc, si face tot posibilul sa fie bine, si eu la fel, si intotdeauna a fost foarte sincer cu mine, imi spunea numai adevarul, oricat de tare ar durea, el imi spunea, chair daca cand imi promite ceva nu intotdeauna respecta ce promite, dupa toate astea ma iubeste? sa il cred sau nu?
va rog ajutati-ma!

6 răspunsuri:
| AIRIUS a răspuns:

Buna!
Vezi tu.fiecare om iubeste un felul lui,deseori am auzit la tv ca unul si a batut sotia,datorita faptului ca o iubea mult si traia cu o teama sa nu l paraseasca,dar personl,eu nu cred uin asa ceva.
In momentul in care iubesti pe cineva,nu i vb urat,ai vrea sa stati non stop impreuna si nici atunci nu tii se pare ca ti ajunge timpul,rade cu tine,iese cu tine,vrea sa faceti totul,impreuna.
Acum e asa,acum e altul,probabil ca o influienta o are si anturajul lui,nu poti sa stii,poate l influienteaza cumva impotriva ta!
Ai spus,,citesc in ochii lui ura,, pai atunci nu i normal,dar in mod sigur,nu te uraste,asa poate iti lasa impresia,dar nici de iubit nu te iubeste.
Atata timp cat iti spune azi ca te iubeste si maine ca nu l interesezi,e clar ca se joaca cu tine.
Vezi si tu,daca tot crezi ca l iubesti atat de mult mai dai o sansa,dar incearca sa te vada si pe tine un pic mai rece,indiferenta fata de el,asa atragi in zilele de astazi o persoana si vezi cum se mai comporta.
Incearca sa nu l cauti tu,sa nu te superi daca iese in oras cu prieteni si pe tine nu te ia si vezi ce parere ai de schimbarea ta,s ar putea sa ii se para suspect, iar daca te iubeste, va lupta sa vada care e adevarul.
Succes iubita pe mai departe!

| Heather2001 a răspuns:

Auzi sincer acum m-as culca cu el si l-as parasi in locul tau ca sa ii arat cum e sa-ti trimita cineva semnale confuze...vezi si tu ce poti sa faci

| deeadragutza2 a răspuns:

Din cate mi-ai zis te iubeste foarte mult dar cred ca ii este frica sa nu te piarda. Intr-un fel iti testeaza si fidelitatea si cat de mult il iubesti.Discutati deschis spune-i ca te deranjeaza comportamentul lui afla de ce isi schimba asa radical comportamentul poate a aparut in viata lui o alta persoana si nu vrea sa te raneasca de aceea nu iti spun, tot ce e posibil. Discuta si cu prietenii lui daca te intelegi cu ei si afla de ce isi schimba starile asa. Dar cel mai important discuta deschis cu el. Bafta. Funda? love struck

| marcelan25 a răspuns:

Pai,nu stiu cati ani ai, din cate am inteles, el se comporta foarte urat cu tine,parerea mea este ca s-a cam plictisit de tine! Dar ati avut o discutie pe tema asta? Daca da atunci nu-ti ramane decat sa faci si tu la fel,fi indiferenta! Daca simte ceva, o sa lupte pentru tine si nu o sa vrea sa te piarda,iar daca nu atunci cred ca va trebui sa il dai uitarii, deoarece nu te merita, nu cred ca merita sa suferi! Iti doresc numai bine!

| Barbaraaa a răspuns:

Buna. Eu cred ca el astepta sa fi tu mai calda si mai bagareata pentru ca baietilor tot timpul le place sa fie alintati si rasfatati, cu tine e serios pentru ca q baieti nu e ceva serios ci ei in accepta asa cum este dar poate se gandeste ca tie iti place sa-l vezi mai serios, se mai intampla faze de genu sa fie cald si dupa aia dintr`o data rece fi u cea care il indupleca. Succces

| ellizza a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu el despre asta. Sa il intrebi ce anume se intampla.