Ia-ti logodnica de mana si mergeti frumos la medic.
Tu fa o spermatograma si ea o histerosalpingografie,e cel mai simplu lucru.
De fapt,nu chiar,pentru ca pe ea o s-o doara...dar asa afli daca functionati normal amandoi si ati avut un noroc extraordinar, pana acum.
Pentru ca in momentul in care tu te exciti, apare lichidul preejaculator sau "picatura placerii", stii despre ce e vorba, pe care nu-l poti controla si care poate transporta spermatozoizi intalniti in uretra.
De la o ejaculare sub 48 de ore,rataciti,dar foarte sanatosi si vioi.
Ajunge ca ea sa fie in perioada ei fertila si intreaga ta teorie de sex cu cap,se duce de rapa!
Nu e deloc o gluma,e un fapt real si tine de anatomia umana.
Riscul exista,deci.
Ti-am spus sa faci o spermatograma,ca sa vezi daca spermatozoizii tai sunt suficient de agili,in numar corespunzator si pentru ea am pomenit de histero-salpingo-grafie (ca s-o poti citi) ca sa vada daca nu cumva are trompele uterine infundate,ceea ce ar explica lipsa sarcinii,dupa doi ani de facut dragoste neprotejat.
In felul asta simplu,vei sti cum stati cu sanatatea si gandurile negre pot disparea.
Poate ca unul din voi are o problema,poate ca amandoi ati avut un noroc chior sa nu fi nimerit perioda fertila niciodata,dar raspunsul nu e aici unde povestim noi doi acum,ci intr-un cabinet medical.
Pentru ca doi ani de sex neprotejat,chiar si fara ejaculare interioara,marturiseste o problema.
Personal,o sa recomand intotdeauna sexul protejat,mai ales ca aici userii sunt majoritatea minori si o sarcina nu ar fi cazul cel mai fericit pentru ei,dar chiar si sa nu fi fost minori,protectia se impune, pentru ca bolile cu transmisie sexuala fac victime si distrug vieti!
Cazul tau nu intra aici,relatia voastra e stabila,faceti primii pasi spre a intemeia o familie, va doriti si un copilas, e o situatie frumoasa si normala in care se afla doua persoane mature.Iar postarea ta e, de fapt, o neliniste nemarturisita inca.
Ar fi bine sa discuti cu logodnica ta ce anume te framanta si sa hotarati impreuna cand va programati la un medic.
Tu ai dat cazul particular in care este ok sa practici respectiva activitate sub respectiva forma.
Majoritatea sunt insa (inca) copii, si nu se gandesc sa intemeieze familii, si atunci recomandarea este sa foloseasca cel mai sigur mijloc de protectie, uneori si in combinatie cu altele.
Eu am facut ca tine vreme de 8 (opt) ani, fara accidente, dupa care insa am zis ce fac, si mi-am dorit un "accident" micut. Faptul ca nu a ramas inca insarcinata nu trebuie sa te sperie, decat dupa ce v-ati dat amandoi silinta ca sa ramaneti insarcinati, si chiar si atunci, vina poate fi de ambele parti, poti trage cu gloante oarbe. Dar cum am zis, nu are rost sa-ti faci griji pana nu-i cazul.
Buna! Si eu folosesc metoda retragerii de 4 ani cu iubitul meu. Nu am ramas insarcinata pana acum.Mi-e tare greu sa cred ca fost vorba de noroc.
Cat despre tine. puteti face niste teste sa vedeti daca problema este la unul din voi.
Unii care ati comentat ma-ti inteles total gresit. Nu v-am intrebat de ce nu am copii. Nu mi-am dorit lucrul asta. Vroiam sa aflu doar daca este o probleema la noi ca nu a aparut unul pana acum. Si intreb asta pentru ca stiu de acel lochid preejaculator, pe care nu poti sal controlezi. Multumesc frumos pentru raspunsuri!
Nici eu nu as recomanda sexul protejat daca nu ar exista bolii sexuale, copii cu copii, daca un tanar de 18 ani ar putea sa creasca un copil civilizat impreuna cu iubita lui, dar realitatea nu e asa asa ca de aia recomand, sunt boli ca hiv si tot felul, e destul odata sa faci sex neprotejat sa ramana gravida apoi cine creste copilu, e ceva foarte bun protectia
Poate ca ai avut noroc. Daca ati facut-o in perioada fertila, ar fi putut ramane din lichidul tau preejaculator. Riscul este mic, dar nu zero. Acel lichid contine un numar mic de spermatozoizi. Cu anumita igiena si disciplina acel risc mic poate fi redus si mai mult.
Parca sex, e una si Dragoste e alta...
Daca nu ti ai dat drumul in ea niciodata cum vrei sa ai copii?
Daca vrei sa ai copii, dati drumul in ea
Apoi ea staa cu picioarele in sus 2-3 min
Nu astepta sa faci 40 ani, ca adio mostenitori
Un prieten de al meu, se daa cu unguiente ) asa i-a dat doctorul
(eram pe jos de ras)
Si lui si nevestei ))
Sansele sunt mici sa ramana insarcinata prin metoda asta. dar sunt unele sanse. lumea pe aici citeste multe si nu intelege nimic. daca incercati sa faceti un copil si nu reusiti atunci ar trebui sa iti faci griji si sa consulti un medic
anonim_4396 întreabă:
Malvie întreabă:
Mutubal întreabă: