| Anonimule a întrebat:

Buna TPU.E adevarat ca, daca un baiat e pentru tine o sa se intoarca la tine? adica..eu m am certat cu un baiat de care imi place si nu stiu daca lui ii place de mine. daca e sa fim impreuna o sa fim?sad

Răspuns Câştigător
| iiSceneXX a răspuns:

Buna.
Ce e pentru tine, e pus de o parte! Oricat de mult ar durea uneoi sa treci peste, mereu este al tau pus de o parte.
Daca este sa fie pentru tine, intr-adevar va veti intalni iar in viata.
Dupa o cearta cu o persoana la care tinem mult, avem mereu tendinta sa ne intoarcem la ea, dar poate nu ne face bine.
Gandeste-te ca unele persoane apar in viata noasta fie ca o lectie, fie ca o binecuvantare. Asa sa, daca tu crezi ca ai ceva de reparat, incearca! Daca iti era bine, incearca sa refaci ceva frumos. Dar daca nu merge, nu te chinui, fiindca nu va merge niciodata. Iti spun din propria experienta! Bafta

6 răspunsuri:
| Danysan a răspuns:

Sti e o vb -Nu totu pica mura in gura. daca nu faci si tu ceva pentru iubirea si fericirea ta si lasi totu la intamplare s-ar putea sa astepti mult si bine...ia aminte!

| Nu a răspuns:

Sincer, cati 12 ani ai?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Nu e imposibil dar daca tu nu lasi de la tine de ce sa lase el, daca u crezi ca e pentru tine fa tu primul pas sau asteapta-l pe el un pic si daca nu te cauta fa-o tu daca tii la el.

| neutrino a răspuns:

Nu, sunt doar sperante si iluzii!

| LittleShyDevil a răspuns:

Buna! Nu vreau sa iti "tai" visele. De ce sa astepti dupa cineva care pana la urma nu stii nici daca te place. Poate cineva te asteapta dupa colt, dar tu esti prea ocupata asteptand iubirea altcuiva. Poate ai inteles! happy

| 69AnonimuS69 a răspuns:

Ti-ai pus intrebarea: "Daca nu e pentru mine?"