| Visecolorate a întrebat:

E adevarat ca fiecare persoana realizeaza intr-o zi cine a iubit-o si cine nu si ajunge sa ii para rau? Ca roata se intoarce? Baietii isi dau seama la ce au renuntat si le pare rau? (asta in cazul in care fata respectiva chiar l-a iubit si a incercat sa faca orice pentru a ii fi bine)

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

La tinerete, fiecare trecem prin mai multe relatii, unele mai reusite, altele mai putin reusite. Vine o zi in care facem comparatie intre relatiile anterioare si ne "sortam" mai bine viitorii partenerii in functie si de planurile pe care ni le facem.

| ellenuk a răspuns:

E foarte adevarat! nu e multumit cu ce are iar cand vine momentul in care nu mai are nici macar atat regreta ca nu a reusit sa pretuiasca ceea ce altii i-au oferit! exista si un proverb! rau cu rau dar mai rau e fara rau!

| flaviusss a răspuns:

DA. Nu realizezi ce ai avut pana nu ai pierdut acel lucru. Daca iubesti cu adevarat o fata tine la ea, nu renunta orice ar fi. De exemplu eu m-am despartit de prietena dintr-o prostie, dupa ce am vb cu ea 3 luni. DUpa despartire am zis ca gata o uit, dar nu e asa. Dupa 3-4 zile am inteles cu adevarat ce am pierdut si am suferit ingrozitor. Acuma vorbesc iar cu ea. Am luat-o de la zero cum ar veni si ma simt foarte bine stiind ca e langa mine. O iubesc ca pe ochii din cap. Nu pot trai fara ea. Asa ca daca iti place o fata nu renunta la ea. Lupta!

| Micuta55 a răspuns:

Saluare. Intr-adevar roata se intoarce, insa nu e vorba ca doar baietii se intorc, e valabil atit si invers. Se presupune ca baietii se intorc acolo unde ei se simteau mai bine, unde erau cautati in coarne, unde erau alintati, unde le era cel mai bine, ei se intorc atunci cind iti este cel mai bine, cind ai pe cineva alaturi, care te iubeste si care crezi ca si tu il iubesti, pai uite el se intoarce si sentimentele tale incep a inflori, vrei sa se intoarca toate, dar nu uita de un lucru, daca te-a lasat sa pleci o va mai face, cel care te iubeste nu te lasa sa fii singurica. fUndita?