| fumsipraf a întrebat:

e adevarat ca nu poti iubi/place o persoana la fel de mult cum ti-ai iubit marea ta iubire? cum te simti cand esti cu adevarat indragostita de o persoana? ce simti?

4 răspunsuri:
| ancaval a răspuns:

Cred că atunci când iubești cu adevărat pe cineva, cei de lângă tine nu m-ai au nici o valoare. Pot să te iubească, să-ți dăruiască absolut tot, pentru că o fac degeaba.

Mai cred că în viață există doar o singură iubire, celelalte sunt doar aventuri sau opțiuni care să te scape de singurătate.

Și mai cred un lucru, iubirea adevărată are întotdeauna un final aiurea. Zic asta, pentru că întotdeauna o să fie ceva care să intervină. Oamenii nu acceptă ca tu să fii fericit/ă, indiferent care ar fi fericirea ta.

Posibil, cu timpul, să întâlnești din nou iubirea, dar nu o să fie ca prima, niciodată.

| stark47 a răspuns:

Marea ta iubire dispare la intalnirea urmatoarei.personal ti-as putea da un exemplu:avea in jur de 13 14 ani si stateam cu o fat, vai molii in stomac si chestii, dupa ce ne-am despartit am zis ca n-am sa o uit niciodata si ca probabil am sa o iubesc cate zile am sa am.atunci mi am dat seama sa nu mai spun chestii care implica viitorul pentru ca la putin timp am intrat intr o relatie care ma facea foarte fericit,si am uitat-o complet,bine, n-am uitat-o ca si persoana insa n mai simteam nimic la adresa ei, era ca o poza veche intr-un album familial care nu-l deschide decat bunica cand nu are ce face(ceva de genu era senzatia cand ma gadeam la trecut, intelegi?), insa acum pot sa iti dau si un alt exemplu care sa iti afirme teoria.au trecut 2 ani de cand m-am desparrtit de cineva, in astia 2 ani am avut in jur de 5 6 relatii si inca ma gandesc la ea unori(si nu in sensu bun), inca ma gandesc la relatia noastra la ceea ce INCA simt pentru ea.probabil,modul in care ne afeteaza dragostea e diferit de la persoana la persoana, asa ca nu poti sti daca e o boala transmisibila ceea ce te nelamureste pe tine.si ca raspuns la ultima intrebare...imi aduc aminte ca ma simteam EU.eram complet, nu conta cate necazuri aveam sau alte probleme mereu stiam ca am un buffer in spate.e placut totusi si merita sa incerci, chiar dca mai tarziu stii ca o sa iti blestemi zilele(cand te desparti {daca})

| Freddie23 a răspuns:

E adevarat ca iti plac merele mai mult decat perele? Ambele sunt bune si gustoase, dar parca nu le poti imparti si iti plac la fel de mult. Asta este doar un exemplu... fiecare relatie are ceva unic si ai sa o memorezi intr-un fel anume. Mai tarziu, odata cu inaintarea in varsta, ai sa-ti dai seama ca toate experientele astea te-au format pe tine ca om, si te-au pregatit pentru relatia serioasa pe care urmeaza sa o ai cu viitorul tau sot - pe care ai sa-l iubesti ca pe ochii din cap si pentru care ai taia in carne vie, pentru ca si el ar face la fel pentru tine.
AIA ESTE MAREA IUBIRE!
Stiu ca pana la acea iubire o sa ai alte cateva despre care o sa crezi ca "aia e cea mai mare a dragoste a ta", dar o sa ai un moment in care sa vezi cu adevarat marea iubire!

| Monster10 a răspuns:

Atunci cind esti linga persoana iubita nimic nu conteaza.Nu vezi ce e in jurul tau, ce se intimpla...toata atentia ta fiind concentrata asupra persoanei iubite pe care o vezi. Fluturasii aia care te gidila in burta, faptul ca pielea ti se face ca la gaina, esti sfios, devii neincrezator in propriile puteri, palid...asta e primul simptom ca esti indragostit.E si normal ca nu putem place intr`atit de mult o persoana ca pe fosta noastra iubire. Iubirea, mai ales prima iubire nu se uita niciodata. Iubindu-ne, facem lumea mai frumoasa.Prin iubire tinem unul la altul, ne manifestam fidelitatea.Cel putin asta eu inteleghee hee