| Ziiziii a întrebat:

E adv ca daca m-am sarutat cu un baiat mi se lasa in jos sanii?

Răspuns Câştigător
| bitaboss a răspuns:

Nu doar daca ramai insarcinata pupate cat vrei

95 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Tot e bine ca nu intrebi daca ramai gravida.
Nu, sanii tai raman la locul lor, exact asa cum erau si inainte sa te saruti.

| shtephie a răspuns:

Nu ai mai mult de 10 ani clar laughing

| unknow a răspuns:

Cata prostie poate sa existe intr-un singur copil. si eu cre credeam ca generati asta e mai inteligenta, macar sexul vorbind,... ca noi nu stiam atatea lucruri cand eram copii, cum stiti voi...dar se pare ca sunteti mai rau! mai post, pe noi nu avea cine sa ne invete, si voi si cu prof de sexologie, tot tampenii aberatzirolling on the floorlaughing
doamneEE ata n`am mai auzit-o!

| EVOLUTION_5448 a răspuns:

Da, daca te tragea de ei in jos in timp ce te saruta. laughing
Normal ca nu e adevarat si persoana care ti-a zis asta vroia sa faca misto de tine.

| Narcis2007 a răspuns:

Da cate superstitii despre sani aveti voi?

| Zuzu6235 a răspuns:

Am mai auzit tampenii de-astea. e ca si cum daca un baiat se saruta cu o fata ii cad testiculele. e stupid. sanii depinde de persoana. se pot lasa din mai multe motive : hormonale, greutate etc. nu iti fa griji. da-i bice la sarutat baieti tongue

| niki a răspuns:

Nuuu, ti se lasa in sus! mama ei de gramatica si prostie!

| AndutzaAndu a răspuns:

rolling on the floor)))))))))))))
Bine că n-ai întrebat dacă te dezvirginezi...

| TheSupreme a răspuns:

laughing De unde ai scos-o si pe asta? De fapt, depinde unde te saruta si cu ce rolling on the floor rolling on the floor

| Radioactive a răspuns:

Îmi dai voie sî te întreb cine te-a minţit? Porcărie ca asta n-am mai auzit în toată viaţa mea. Normal că nu e adevărat! Sărutul şi dezvoltarea ta n-au nicio legătură.

| pinkystyleツ a răspuns:

ce ma?laughing) nu lol

| liviu89 a răspuns:

Da se lasa in jos daca baiatul este mai mic si te apleci
Logic nu thinking

| CodrutM a răspuns:

Heh, ti se lasa jos sanii... pe sistemul:
Daca are tatele sau curu' tare nu mai e virgina;
Ob-urile te dezvirgineaza;
Nu se iau boli prin contact sexual oral... si exemplele pot continua.

| ELD a răspuns:

Ti se lasa in jos... mintea!

| andrrei08 a răspuns:

Nuuuuu laughing doar in cazul in care baiatul avea 80 de kg si statea agatat de ele ca gibonul. stai linistita... fa gimnastica si sport daca vrei sa nu ti se lase sanii cand imbatranesti. De la sarut nu patesti nimic.

| Siimooona a răspuns:

Nu

| Silvya18 a răspuns:

laughing si normal ca nu, nau sinii si buzele nimic in comun.

| Roxidd19 a răspuns:

Nulaughing) Ce treaba au buzele cu sanii? Nu e adevarat...

| VIPlidia a răspuns:

Da,si iti cade si parul din ca.
Nu ti se lasa nimic, cel care ti-a zis asta nu gandeste si a vrut sa isi bata joc de tine.

| Digital112 a răspuns:

O sa se lase in sus sanii straight face.

| iFeelYourLoVe a răspuns:

Nu ma, nu mai crede ce iti zici uni, alti.dar tu nu observai daca ti se lasau sanii?laughing

| ombladon a răspuns:

Da,o sa ajungi sa ai buricul intre tate laughing

| AdamBlack a răspuns:

Da,si iti cade gatul in cap. straight face
NU e adevarat! Cine a zis asta e prost

| yuhuu a răspuns:

laughing) chiar asa...depinde unde te saruta si cu cewinking laughing)

| Nesquik_8060 a răspuns:

Cat de penala poate sa fie chestia asta! straight face Cum sa gandesti asa?straight face. Ia-o logic. De ce ti s.ar lasa?straight face

| Nesquik_8060 a răspuns:

Cat de penala poate sa fie chestia asta! straight face Cum sa gandesti asa?straight face. Ia-o logic. De ce ti s.ar lasa?straight face laughing) CATI ANI AI?

| rila a răspuns:

Poti face un artificiu! daca e adevarat ca ti se lasa sanii, ii dai pe spate si te lingi cu ala pana iti ajung la buci. cumperi niste chiloti mai largi, lipesti sanii de buci si ai impuscat doi iepuri dintr-o lovitura, lumea o sa creada ca ai bucile natural mai mari si te-ai ales si mozolita pe la bot. numai ai grija sa nu te asezi pe ele ca te dai de gol. sa stai pe scaun pe burta.
multa bafta!

| Anna_1282 a răspuns:

Ce penalllllaughing cati ani ai? 7?straight face dar cred ca nici alea de 7 nu pot gandi asa ceva.winking

| MariuZ a răspuns:

Nu! In nici un caz!