Cred ca esti foarte mica si asta e o intrebare prosteasca. nu normal ca nu e adevarat .
Da...sanii in jos si fundul in sus! Cand o sa ti se "scoale" sanii in timpul unui sarut suna/ma!
Si eu pe la 10 ani credeam ca daca ma sarut cu un baiat, raman gravida si nu am ramas. nu ti se lasa nimic!
Cat de penala poate sa fie chestia asta! Cum sa gandesti asa?. Ia-o logic. De ce ti s.ar lasa?
Cat de penala poate sa fie chestia asta! Cum sa gandesti asa?. Ia-o logic. De ce ti s.ar lasa? ) CATI ANI AI?
Daca te saruti cu un baiat, ti se lasa sanii! Incearca sa te saruti cu o fata :*
Doamne
DA! NU TE PUPA NICIODATA! Sanii tai vor fi asa lasati ca vei juca fotbal cu ei! aminteste-ti nu te pupa niciodata! niciodata!
Nu ma, nu mai crede ce iti zici uni, alti.dar tu nu observai daca ti se lasau sanii?
Iti cad de tot maaa o sa ii pui ca bibelouri ( sanii ) NU! NU TI SE ITNAMPLA NIMIC! doar daca ramai insarcinata
Din pacate da...dar nu este nimic... daca ai niste carlige de intins rufe poti sa iti folosesti sanii pe post de bretele
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: