Lasa ca daca ceva duminica ii bat eu, sa nu incalce regimul
nu imi imaginez ce o sa faca peste vreo 3-4 ani cu prietenul ala a'l lui
Peste vreo 3-4 ani vor adopta copii deja, vor intemea familiisau se vor arunca de la vreun etaj, cum o fac multi dealde ei
poate...poate ii veivedea in viitorul apropiat si casatoriti
Eu cand belesc belengheru, cand dau la ciocardie mi se umfla ******* si mi se incalzeste rau cardanu, e normal?
Si cand ajung la extaz mă ia cu amețeala si simt ca nu mai am nici o putere, asa e si la voi?
Nu lua in seama raspunsurile de mai sus.Vei invata la scoala.Toate la timpul lor, ar fi foarte bine daca ai o relatie apropiata cu parintii tai, sa discuti cu ei despre toate intrebarile la care nu ai raspunsuri.ei te vor ajuta, iti vor explica, si te vor indruma cel mai bine.
Nu te cunosc ba chiorule da ai pus o manea acolo la ce asculti dar acum ai schimbat-o dar totusi poti sa fi manelist
Mersiiii ))! deci practic i'as bate toata saptamana in afara de duminica ca at. o faci tu )
Pai sexx )) adica ce fac copii din ziua de azi la 12 ani ) eu pe atunci nu ma gandeam la asa ceva inca ma gandeam sa ma casatoresc virgina ) da' m-am razgandit ) numa ca nu m-am razgandit la 12 aniiii!
Interesant ... el nu vorbea tocmai de sex... dar nu se stie ce misogin si pervers se ascunde in fata calculatorului
Probabil Chior e tacto si ai o fobie la acest handicap, e dreptul meu ascult ce vreau, fac ce vreau e o tara libera si abtine-te de la aceste remarci ca ramai si fara cont, daca citeai regulamentul ai fi vazut ca jignirile de ori ce fel sunt condamnate.Si invata sa fii coerent si concis si abia dupa aia poti comenta la raspunsurile pe care eu le postez.
Pai da.cred ca eau exemplu de la parintisau poate ca parintii sint normali, da ii fac ei ninormali. Timpits
Care cas ia aia incep a fuma de pe la 16, si in plus nu se dau la barbati
Vai doamne... este cel mai bun lucru pe care-l puteti face la varsta asta! Macar sa simtiti ceva, nu doar sa va bucurati ca va iese un "lichid transparent" pe acel mic instrument )
thoamne cata minte mai au copii astia si eu cred ca prietenul tau esti tu auzi mai lasa masturbarile si pune mana pe o carte cum a zis si ppts cand o sa auziti la biologie ascultati si nu radeti
claudiu2053 întreabă:
anonim_4396 întreabă: