| darkdragons a întrebat:

Buna TPU... e bine sa te masturbezi? un prieten cand o face ii iese un lichid transparent ce e ala?(el are 12 ani)

Răspuns Câştigător
| Raressh69 a răspuns:

Da ma e bine la varsta voastralaughing.e sperma

63 răspunsuri:
| Mircik a răspuns (pentru Gabriella24):

Lasa ca daca ceva duminica ii bat eu, sa nu incalce regimul laughinglaughing

| Mircik a răspuns (pentru Denysa2012):

Posibil, da iti dai seama ce o sa faca peste vreo 3-4 anilaughinglaughing

| Denysa2012 a răspuns (pentru Mircik):

rolling on the floor da laughingdaca acum fac astalaughing

laughinglaughing nu imi imaginez ce o sa faca peste vreo 3-4 anilaughing cu prietenul ala a'l luibig grinbig grin

Peste vreo 3-4 ani vor adopta copii deja, vor intemea familiilaughinglaughingsau se vor arunca de la vreun etaj, cum o fac multi dealde ei

| AlinaaAli a răspuns:

E ceva de mancat!
spune-i sa iti dea sa gusti!

| NatureSelf a răspuns (pentru Gabriella24):

Marog.

| TeoLoveStyx a răspuns:

E sperma prostulelaughing

| iiiAloneKid a răspuns:

Sperma se numeste rolling on the floor)))

| Justmed a răspuns (pentru Gabriella24):

Esti fata.ce doamne iarta-ma sa faci tu? laughing)

| Denysa2012 a răspuns (pentru Mircik):

laughingpoate...poate ii veivedea in viitorul apropiat si casatoritilaughing

| Mircik a răspuns (pentru darkdragons):

De parca inca nu ai incercatlaughing

Asta ar fi fazalaughing ore ce nasi o sa ea?laughing

| Viorel_Gabriel_1993 a răspuns:

Eu cand belesc belengheru, cand dau la ciocardie mi se umfla ******* si mi se incalzeste rau cardanu, e normal?

| Viorel_Gabriel_1993 a răspuns:

Si cand ajung la extaz mă ia cu amețeala si simt ca nu mai am nici o putere, asa e si la voi?

| lonelyangel13 a răspuns:

Nu lua in seama raspunsurile de mai sus.Vei invata la scoala.Toate la timpul lor, ar fi foarte bine daca ai o relatie apropiata cu parintii tai, sa discuti cu ei despre toate intrebarile la care nu ai raspunsuri.ei te vor ajuta, iti vor explica, si te vor indruma cel mai bine.

| SSSkkkk a răspuns (pentru FlorinDiablo):

Nu te cunosc ba chiorule da ai pus o manea acolo la ce asculti dar acum ai schimbat-o dar totusi poti sa fi manelistwinking

| Gabriella24 a răspuns (pentru Mircik):

Mersiiii laughing))! deci practic i'as bate toata saptamana in afara de duminica ca at. o faci tu laughing)

| Gabriella24 a răspuns (pentru Justmed):

Pai sexx laughing)) adica ce fac copii din ziua de azi la 12 ani laughing) eu pe atunci nu ma gandeam la asa ceva inca ma gandeam sa ma casatoresc virgina laughing) da' m-am razgandit laughing) numa ca nu m-am razgandit la 12 aniiii! happy

| Justmed a răspuns (pentru Gabriella24):

Interesant laughing... el nu vorbea tocmai de sex... dar nu se stie ce misogin si pervers se ascunde in fata calculatorului laughing

| Gabriella24 a răspuns:

Ce sa le ceri laughing)) asta sunt! laughing

| Gabriella24 a răspuns:

Pailaughing) generatia

| FlorinDiablo a răspuns (pentru SSSkkkk):

Probabil Chior e tacto si ai o fobie la acest handicap, e dreptul meu ascult ce vreau, fac ce vreau e o tara libera si abtine-te de la aceste remarci ca ramai si fara cont, daca citeai regulamentul ai fi vazut ca jignirile de ori ce fel sunt condamnate.Si invata sa fii coerent si concis si abia dupa aia poti comenta la raspunsurile pe care eu le postez.

Pai da.cred ca eau exemplu de la parintilaughinglaughingsau poate ca parintii sint normali, da ii fac ei ninormali. Timpits

| Gabriella24 a răspuns (pentru Mircik):

rolling on the floor)) neamurii de boschetii! laughing

| Gabriella24 a răspuns (pentru Justmed):

Itiii dai seamaaa rolling on the floor

Care cas ia aia incep a fuma de pe la 16, si in plus nu se dau la barbatilaughing

| suntanonim a răspuns (pentru Gabriella24):

Dc la 14 ai inceput si u? app esti fata...laughing)))))

| HerraAbst a răspuns:

Vai doamne... este cel mai bun lucru pe care-l puteti face la varsta asta! Macar sa simtiti ceva, nu doar sa va bucurati ca va iese un "lichid transparent" pe acel mic instrument laughing)

| ancutzyka a răspuns:

laughing thoamne cata minte mai au copii astia si eu cred ca prietenul tau esti tu auzi mai lasa masturbarile si pune mana pe o carte cum a zis si ppts cand o sa auziti la biologie ascultati si nu radeti laughing