Nu e complicat,tu te complici.
Esti mai mare decat el,lucrul asta il complexeaza puternic si,oricate gesturi clare ar face,nu se poate hotari sa-si ia inima in dinti sa-ti marturiseasca ceva.
Asa ca tu ai rolul principal,aici!
Ca sa nu te faci de ras,poti s-o dai pe gluma,cand te-o lua de mijloc sau te priveste lung,tranteste-i si tu,razand,zambind,ceva de genul "te porti de parca m-ai place,ti-e rusine sa mi-o spui,ce ai?".
Si gata.
Fii sigura ca se va bloca,tu continua totusi pe aceeasi tema, spune-i ca ai observat toate gesturile lui si tot interesul lui pentru tine, daca are ceva sa-ti spuna ar fi binevenit si ar lamuri lucrurile.
Si se va debloca si el la un moment dat.
Acum, vizualizeaza scena cu ochii minti, pregateste-ti mica reprezentatie si pe cai!
Bafta!
Pai daca zici ca cate o data e timid nu cred ca e doar la misto , si daca chiar il placi asa de mult fi tare si spune-i decat sa ti in tine mai bine spune-i in viata trebuie sa treci peste toate
Scumpo, daca nu te duci sa ii spui ca-l placi, ca sa vezi si ce spune el, o sa pierzi ocazia si o sa ramai doar cu regretul!
Daca il intrebi, exista doua posibilitati:
1-Te place si el, si o sa fiti fericiti.
2-Nu te place si o sa suferi.
Dar daca nu ii spui, o sa treaca anii si o sa ramai cu regretul ca nu l-ai intrebat.
Daca il intrbei, poate si sa te placa. Daca nu-l intrebi, timpul o sa treaca si chiar daca te placea, tu nu aveai de unde sa stii.
Asa ca, go on!
Curaj! :*
Eu cred sa asteti pana creste putin pana cand nu o sa se comporte copilaros si atunci sa-i spui
Probabil este copilăros şi îi este frică să facă primul pas din moment ce nu a avut nicio prietenă. Din ce ai povestit tu şi mie mi se pare că-i place de tine, dar nu ştie cum să-şi exprime sentimentele. Întreabă-l ce simte direct, pentru că aşa-i mai bine. Poate nu-i destul de matur să-şi exprime sentimentele.
N-a avut nicio prietena si e mai mic, poti sa ii spui ca il placi sau poti s aincerci sa te apropi de el si sa fi o persoana de incredere, poate asta l-ar determina sa faca el pasul cel mare.
Incerak sa-l ntrebi si-l abordezi incet...fiecare baiat se sperie de intrbearea asta ma placi sau uni chiar asteapta sa fie intrebati da eu sincer eu zic sa-l intrebi cat nu e prea tarziu ..chiar daca raspunsul e negativ uh incerk sa faci raspunsul sa fie afirmativ..si app nu conteaza varsta iubesti cand vrei faci ce vrei. poate lui ii e frica sa te intrbe acest lucru dar uh ia-ti inima in dinti si spune-i ce simti pentru el.