Depinde...
Bună.
Depinde de ce? Noi ne controlăm organismul, nu trebuie să ne ia târâș...
O seară plăcută!
Pa, pa.
Buna seara, desigur nu trebuie sa generalizam, dar nu putem merge pe principiul ca sexul practicat este doar o curiozitate la o varsta... si totusi se practica acest act de la o varsta destul de frageda. Tine de educatie, cat si de anturajul in care este implicat/a, eu zic ca majoritatea o fac pentru a intrat in "lume" si nu o curiozitate gen "wow cum o fii? ". Majoritatea adolescentilor sunt impins de societate sa faca astfel de lucruri doar pentru a fi in "randul lumii"
Scz-ma daca am zis ceva ce nu e adevarat, dar asa privesc eu lucrurile.
Se-ya
E normal organismul ajunge la maturitate desi uneori creierul nu ajunge dar ca orice alt mamifer intra pe rol instinctul de conservare/reproducere/hormoni si de aici atractia sexuala si pofta de a face sex.
In momentul in care un individ isi incepe viata sexuala este recomandat ca acel individ sa aiba o viata sexuala activa. Altfel pot aparea migrene si uneori stari de depresie..samd fiecare organism reactioneaza alftel
Vorba aia este si aspirina saracului nu? CINE CUNOASTE STIE
Fara sa intru in detalii, raspund exact la intrebare : e perfect normal. LA varsta asta hormonii clocotesc. Depinde de tine daca ii ti in frau asteptand momentul si timpul potrivit sau satisfaci pofta cum crezi tu ca e mai bine
E ceva normal si sanatos sa ai pofta. Problema apare daca vrei sa iti satisfaci pofta dar nu esti pregatit(a)
Bineinteles ca ai pofta! :X:X:X
Depinde cati ani ai, daca nu ai macar 14/15 ani stai in banca ta, si daca o faci fa cu cineva care e sigur ca te uby, nu care sta cu tine pana faceti sex. si dupa aceea pa si pusi
Da, este ceva foarte normal la varsta ta sa ai 'pofta', dar poate fi si curiozitatea un stimulent. Succes.
Jhoanna întreabă:
pisipisicutza întreabă: