| Bybyutzzzzza a întrebat:

E ceva normal ca la varsta adolescentei sa cateodata pofta sa faci dragoste, sex? Habar nu am.

13 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Este mai mult curiozitatea!
Pa, pa.

| Vrajitor a răspuns (pentru Legiuitoarea):

Depinde...

| Legiuitoarea a răspuns (pentru Vrajitor):

Bună.
Depinde de ce? Noi ne controlăm organismul, nu trebuie să ne ia târâș...
O seară plăcută!
Pa, pa.

| Vrajitor a răspuns (pentru Legiuitoarea):

Buna seara, desigur nu trebuie sa generalizam, dar nu putem merge pe principiul ca sexul practicat este doar o curiozitate la o varsta... happy si totusi se practica acest act de la o varsta destul de frageda. Tine de educatie, cat si de anturajul in care este implicat/a, eu zic ca majoritatea o fac pentru a intrat in "lume" si nu o curiozitate gen "wow cum o fii? ". Majoritatea adolescentilor sunt impins de societate sa faca astfel de lucruri doar pentru a fi in "randul lumii"

Scz-ma daca am zis ceva ce nu e adevarat, dar asa privesc eu lucrurile.
Se-ya

| soul2soull a răspuns:

E normal organismul ajunge la maturitate desi uneori creierul nu ajunge dar ca orice alt mamifer intra pe rol instinctul de conservare/reproducere/hormoni si de aici atractia sexuala si pofta de a face sex.

In momentul in care un individ isi incepe viata sexuala este recomandat ca acel individ sa aiba o viata sexuala activa. Altfel pot aparea migrene si uneori stari de depresie..samd fiecare organism reactioneaza alftel

Vorba aia este si aspirina saracului nu? CINE CUNOASTE STIE big grin big grin

| gabytz18 a răspuns:

Fara sa intru in detalii, raspund exact la intrebare : e perfect normal. LA varsta asta hormonii clocotescwinking. Depinde de tine daca ii ti in frau asteptand momentul si timpul potrivit sau satisfaci pofta cum crezi tu ca e mai bine

| JoMo a răspuns:

Da...cred...

| DiiiAnAaaa a răspuns:

E perfect normal!winking

suntserios
| suntserios a răspuns:

E ceva normal si sanatos sa ai pofta. Problema apare daca vrei sa iti satisfaci pofta dar nu esti pregatit(a)

| Marian001 a răspuns:

E normal, nu-i nici o problema

| RazvanAttilaRus a răspuns:

Bineinteles ca ai pofta! :X:X:X
Depinde cati ani ai, daca nu ai macar 14/15 ani stai in banca ta, si daca o faci fa cu cineva care e sigur ca te uby, nu care sta cu tine pana faceti sex. si dupa aceea pa si pusi

| AlexR a răspuns:

E normal. Toti avem pofta sa facem sex.

| LadyVanilla a răspuns:

Da, este ceva foarte normal la varsta ta sa ai 'pofta', dar poate fi si curiozitatea un stimulent. Succes.

Întrebări similare