| AnonimUser1245 a întrebat:

E jenant, dar sunt impreuna cu iubitul meu de 9 luni. Cand sunt cu el,totul e minunat. Nu avem probleme. De la un timp insa, am inceput sa vorbim despre lucruri intime. Si pot sa spun ca am o oarecare atractie..si ma excita unele ganduri. El are 20 de ani, iar eu 18. Stiu ca varsta nu este o problema aici, dar sunt virgina si desi imi doresc sa fac acest pas, mi-e teama de multe lucruri, cum ar fi durerea,dar si acea frica de a nu-l pierde, dupa ce se intampla asta. Un sfat?

Răspuns Câştigător
| Alcyon a răspuns:

Durerea aia e cea mai mica dintre probleme, fiindca-i trecatoare. Sunt alte lucruri mai serioase cu care o sa te confrunti si la care-ar trebui sa te gandesti: metode contraceptive care mai dau gres, anumite afectiuni ginecologice, vizitele regulate la medic, eventuale sarcini nedorite. Astea-s chestiunile care-ar trebui sa te framante. Cat despre faptul ca-l vei pierde... asta-i viata. Ca te culci cu el, ca nu te culci, oricum e posibil ca la un moment dat sa se desparta de tine.

| AnonimUser1245 explică (pentru Alcyon):

Am luat in considerare si celelalte posibile probleme. Clar, nu sunt pregatita. Multumesc pentru sfat!

7 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

S-a inventat pettingul. Încercați-l pe ăsta mai întâi.

| neutrino a răspuns:

Chiar daca este troll iti spun ca, indiferent de hotararea ta, la un moment dat, baiatul isi va vedea de drumul sau, iar tu trebuie sa fii pregatita pentru acest lucru: daca vei avea parte de durere, aici va fi durerea cea mai mare. Durere fizica la dezvirginare va fi numai daca baiatul tau nu prea este istet si daca nu are o anumita experienta sexuala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu una m-as fi urcat deja pe el. Si am mai fi fost impreuna si dupa sex.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu ai niciodata cum sa stii sigur 100%, asa ca nu te mai minti singura.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Okay okay u righthappy

| Dima_Alexandru_1994 a răspuns:

UIte un sfat daca a stat dupa tine 9 luni pe sec va sta si dupa ce veti face sex iar in cazul dureri daca esti excitata si infierbatata si el stie cum sa-si foloseasca scula nu vei sinti proape nimic doar multa placere