Mai mult ca sigur nu e o prietena adevarat, nici macar amica.
Daca era o prietena buna te intelegea si te respecta.Nu trebuia sa intervina in relatia voastr un baiat.Ti-am citit si celelalte intrebari si din cate am inteles ea a inceput,iar tu nu avai de unde sa stii ca il place si e indragostita de el.Tu nai gresit cu nimic.
Las-o sa "lupte",nu o baga in seama, vezi-ti de treaba ta si incearca sa fii cat mai calma, daca ea te jigneste arata-i ca nu-ti pasa! O sa se potoleasca.Si daca se baga intre voi ar trebui sa vorbeasca Darius cu ea, sa-i explice ca el pe tine te place nu pe ea!
Eu una nu as mai considera-o o buna prietena pentru ceea ce a facut
daca intr-adevar il iubesti pe daryus eu zic ca nimic nu ar trebui sa va stea in cale
sper ca te-am ajutat
daca mai ai si alte intrebari mai secrete poti sa imi trimiti un mesaj privat
Nu iti este prietena,cum sa iti spuna asta!?
Doamneee o lipeam de blocul ala,[-x,dooamneee,tu continua cu Darius,nu te lua dupa ea,si ar trebui sa vb cu el sa ii spui ce s-a intamplat,vezi ce zice,e posibil de fapt chiar o sa se implice fata asta in relatia voastra, asa a fost si la mine, se baga una in toate si din cauza asta ne-am certat rau...Nu iti e prietena!
Ei bine eu cred ca nu iti este prietena adevarta si ca ar trebui sa inteleaga, ca Darius te place pe tine si nu pe ea.Probabil cu timpul o sa ii treaca si poate chiar veti rade de asta.Acum tu trebuie sa fii fericita cu el si poate ea va intelege ca va iubiti.
Vorba lu' Hellenne. Si eu as fi lipit.o de blocul ala Prietena adevarata, ce sa mai [-x
Eu cred ca mai putini prieteini falsi e mai bine vorba aia "doamne aparama de prieteni ca de dusmani ma apar singur"
linarkfts întreabă: