| MihaiDan97 a întrebat:

E lunga rau ce am scris aici deci bafta. Uitati am niste probleme asa de schimbare si as vrea sa stiu daca e bine sau nu cum sunt,eu stau mult si cu fetele si cu baietii,si rad cu toti,se pare ca o fata mi-a spus ce parere au fetele cu care stau sau din cls,ca na coincid,mi-a spus ca fetele ma cred asa sensibil,sufletist,dragut,de treaba,amabil,romantic,bun etc.,nu prea cred deoarece,eus mai cluburile de noapte,cu bautura,cu alte chestii,bine dar haidemsa zicem cas sunt asa, as vrea sa ma schimb deoarece mie nu imi merg relatile nu agat nicio tipa deoarece cat le-as face sa se simta bine si sa rada si sa glumesc cu ele, nici una nu ma place.bn uite greseli fatale ale mele,sinceritatea am fos sincer cu anumite fete si cred ca le-am plictisit destul,bine mi-am invatat lectia,alta greseala mam imprietenit prea mult cu o fata, si se pare ca aceasta a luat-o razna si mi-a spus sa o las in pace deoarece neam app prea mult si nu vre asta, bine cu ea nici nu mai vreau sa dau ochii.Relatiile eram disperat sa-mi gasesc pe cineva si din cauza asta imi faceam ideei proaste, si app am 15 ani,acum vreau sa ma distrez e revelionul si acum nu mai vreau relatii, acum mi-am invatat lectia asta, nu imi mai pun increderea in nimeni ca n-are rost pe aici. Uitati pun prea mult suflet si fac doar greseli.Si acum nu stiu ce am simt o vina constanta uneori ca m-am certat cu cea mai buna prietena,ca am fost att de sincer cu cine nu trebuie si ca mereu gresesc deoarece sper ca poate lumea se va schimba.
Ce credeti ca trebuie sa schimb la mine, ca sa nu mai simt asa o vina constanta, vreau solutii si n-am chef sa vina cineva sa rada de astaea.

9 răspunsuri:
| Bocanila a răspuns:

Ai sa-mi bag...

| MihaiDan97 explică (pentru Bocanila):

Da ce mai viata, dar incolo, mergem sa ne distram ce dumnezeu.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Nu te schimba, dar asteapta sa mai cresti.

| Larisssaa a răspuns:

Păi prietena ta te-a refuzat poate pentru că ştie cum eşti. Adică dacă eşti cu cluburile, alcol şi schimbi fetele ca pe şosete cine şi-ar dorii o relaţie cu tine? Adică multe fete îşi doresc o relaţie cu un băiat care să le iubească şi să le protejeze. Dar tu... prietena ta te cunoaşte şi cred că de aceia te-a refuzat.
Dacă acele fete ţiau spus că eşti ensibil,sufletist, dragut, de treaba, amabil, romantic etc. Înseamnă că te plac. Succes! Sper că nu te-a plicttisit răspunsul meu.

Dacă te-a ajutat --> Fundă! puppy dog eyes

| MihaiDan97 explică (pentru Larisssaa):

Uite sa iti spun ceva sincer daca vrei sa stii ca poate am omis, cluburile si bautura daca prinf odata la 2, 3 saptamani, si fata de care am pomenit acolo i-am spus ca o plac f mult acum 2 luni cand nu faceam nimic niciodata,si de atunci deveneam buni prieteni,eram, pana acum de craciun cand mi-a spus tot, eu nu mia dorit o relatie cu ea, am vrut macar sa fim prieteni, dar asa a fost sa fie.

| товарищ a răspuns:

Renunță la vicii, dude. Nimeni nu va fi cu tine dacă bei și de-astea.

| Prunela a răspuns:

In primul rand invata naibii sa scrii.

| Nelamuritul a răspuns:

Cam nasol...

| Bellax a răspuns:

Nu trebuie sa te schimbi pentru ca vrea cineva asta, te schimbi numai daca doresti tu.In legatura cu fetele ar fi super daca ai intalni persoana potrivita caracterului tau dar vezi tu aici trebuie sa ai si un strop de noroc.Nu ai de ce sa te simti vinovat ci dimpotriva sa te gandesti ca au fost alea prea proaste de nu au stiut ce au langa ele, ai 15 ani nu ai 70, ai toata viata inainte si multe fete la orizont.Bafta!