Faza este in felul urmator. daca el te iubea pe tine.de ce le tragea palme la cur la altele. eu asta nu percep.
. frate a facut chestia asta ca sa vada cum reactionezi daca esti geloasa si il placi cu adevarat.sau a doua posibilitate este aceea ca baiatul asta e cam fustangiu.si nu se multumeste cu una ci cu mai multe.
. parerea mea daca te iubea si iti acorda atentia pe care i-ai acordat-o tu lui. doar daca din astea rezulta ca lui nu ii cam pasa de tine.deoarece nu a recunoscut in fata acelei fete ca s-a sarutat cu tine.ce legatura avea aia era fosta.
. deci numai erau impreuna dupa ce te desparti de o persoana cu care ai fost impreuna fiecare isi vede de viata ei eu asa stiu.
si replica O vai ce sufar! a fost spusa intr-un mod ironic.adica pe el il doare in pix daca tu suferi.:-J...ii esti indiferenta.ai facut bine ca i-ai dat papucii. NU TE MERITA! daca ii pasa de tine te cauta chiar daca numai sunteti impreuna.incerca intr-un fel sa va impacati daca vroia.dar pe el nu la mai interesant.
.asa sunt majoritatea baietilor.
promit marea cu sarea.
dar cand ai nevoie de ei nu iti sunt alaturi.
. nu te uita in urma lasa timpul sa treaca.nu il mai cauta.pentru ca baiatul asta ti-a demonstrat de foarte multe ori ca ii esti indiferenta.
sper ca te-am ajutat.
Capu' sus sunt atatia baietii nu se opreste lumea la unu singur.:-J
Ai grija de tine.
O zi frumoasa de toamna!
Negociaza infidelitatea cu el si nu vor mai fi probleme.In timp ce el va da cu palma la fund cui o sa vrea tu o sa iei palme la fund sau chiar si...altceva fara probleme iar sentimentul iubirii va persista fara teama de a va separa.Succes.
Sincer tipului acela il doare undeva de tine.si faza cu " " ce reprezinta? hello 3.5 miliarde de baieti in lumea asta nu dispera
sunt baiat dar am o mentalitate diferita fata de cea a copilului acela de care ai zis ca il iubesti. replica " o ce sutien frumos ai " wtf? 12 ani pentru replica asta in mod cert ca sa acapareze atentia trebuia sa iti zica : " ce frumoasa esti" sa te protejeze sa iti arate ca te iubeste din ceea ce am citit pot spune ca e un rahat cu ochii gen soarece de calculator scuze-mi limbajul dar vorba fetei care a postat prima : deschide ochii lumea e plina de baieti si animale.alege un om nu un animal
In primul rand daca se da la alte fete nu e serios cu tine, deci nu te place asa de mult eu zic sa fii putin indiferenat sa-l mai refuzi, astfel il vei atrage nu zii mereu da, lasa-l sa astepte sa fie incitat baietilor le place ceea ce nu pot sa obtina fii tare nu o mamaliga care e mereu dupa el si o sa vezi ca el o sa te caute pe tine! sper ca te-am ajutat pupicei!:*:*